første skoledage og leven...
Michala Esch...
14 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Hun fik Cohen forærende
Olivia Birch...
7 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
11 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
7 år siden
Da jeg lærte at skrive
Olivia Birch...
9 år siden
Jeg er min egen forhindri...
Kasper Lund ...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
Så holdt den ikke længere. Efter at have levet i mit eget skidt siden mandag aften, måtte der ske noget idag. Kunne simpelhen ikke tænke længere...eller finde noget som helst:-)
Men det har nu været fedt at rode som en gal, og det er endnu federe nu, hvor der er cleanet igen. Man ligger jo meget mere mærke til det nu, hvor der virkelig er en forskel på før og efter. Lidt ligesom i "Rent hjem", føler næsten, jeg har fået nyt hjem. Desværre er jeg så forkølet, at jeg ikke kan lugte duften af rengørings-midlerne og det nyvaskede tøj, men omvendt priste jeg mig jo lykkelig for, at jeg ikke kunne lugte madresterne og de overfyldte askebærer før.
Men Gud er til. Hvor er det rart, at han har sørget for at jeg er forkølet mens kæresten er ude og rejse. Man er altså temmelig ucharmerende med tilstoppet rød næse og snotten løbende konstant. For ikke at tale om hosten natten lang. Så det er dejligt, at jeg kan pleje min forkølelse mens handyret er bortrejst.
Jeg undres, og bekymres, lidt over, at jeg ikke savner ham mere. Måske kan det skyldes den føromtalte forkølelse, men alligevel. Savnede ham lidt her i morges, hvor jeg havde drømt noget om ham, men sådan i løbet af dagen og her til aften er savnet ikke det vilde. Det kan selvfølgelig komme senere på ugen. Gjorde tankerne op med mig selv idag, og spurgte mig selv, om jeg havde det bedre nu hvor han ikke er her. Det må jeg jo alligevel svare nej til. Heldigvis...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Rengøring! er publiceret 31/08-2006 20:53 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.