14 år siden

...Og hvad så i dag?

Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Dagen før starten
Shawn Cee (J...
8 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg blev seksuelt misbrug...
Ansu Orheim ...
8 dage siden
Tiden er går
Halina Abram...
6 år siden
Det første palindrom-år
Olivia Birch...
9 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Gamle skole
Nikitaolsen1
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
Souvenir fra barndommen
Olivia Birch...
9 år siden
Fjerde bog færdig, femte ...
JesperSB
2 år siden
Den Søde.
Ruth Christe...
7 år siden
Har sendt mine nedskrevne tanker om min juleaften ind på fyldepennen som dagbog. Ville gerne have den under "livshistorier", men så skal man have forfatterprofil.
Glad for at jeg er nået så langt, at jeg "tør" komme ud med mine tanker, men hvad så i dag? HHmm...
Tankerne i aften glider tilbage på de sidste tilbragte dage med kopifyren, min nuværende kæreste... Jeg ville gerne være positiv, har en stor lyst til at kunne skrive, at det var nogle pragtfulde dage og vi har hygget os helt vildt, men det er bare ikke sandheden, for FUCK hvor har jeg keeedet mig...! Jeg kan bare ikke sidde og hænge i en sofa i to døgn, kan ikke skrue mig op til at se film nr. 7 på samme dag, kan ikke, vil ikke! Luft! Jeg følte mig total kvalt i den lille tilrøget lejlighed, da jeg vågnede i hans seng i morges efter 30 timers total afslapning i sofaen med pommes friter, pandekager, cola og massere af smøger som eneste næring, var jeg ved at gå fuldstændig ud af mit gode sind. Min mave gjorde ondt, hele min krop skreg på bevægelse, mit hoved skreg efter frisk luft. Min telefon ringede (heldigvis), så jeg havde en undskyldning for at stå op. Havde heller ikke overlevet et minut længere i det varme indelukket soveværelse. Gik en lang tur med hans arme hund, nu forstår jeg bedre, hvorfor den lugter af sur lejlighed og aldrig kan falde til ro!
Havde lyst til at tude, da jeg gik tur. Følte bare det hele som en fiasko, ville næsten ønske, at jeg ikke havde følelser for ham, så jeg bare kunne hoppe ud af forholdet, men det har jeg. Kan sku rigtig godt li ham, tænder på ham, finder stort velbehag ved/med ham. Kan bare ikke klare den der "sofa-tilværelse". Godt nok er hans undskyldning, at han jo egentlig har influenza, men har jo før oplevet hans trang til sofa-tilværelsen uden influenza.Hm, det er nok også fordi jeg manglede noget opmærksomhed, også selvom manden hr influenza. Synes ikke der var meget nus, kys, kærlige tegn hele lørdagen, blev faktisk i rigtig dårlig humør af det lørdag aften, følte mig slet ikke værdsat.
Nå, men jeg må give det tid, og se, hvordan det udvikler sig. Vil bsre gerne have det hele med det samme. vide han er min, flytte sammen med ham, så kan han for min skyld gerne ligge på sofaen hele dagen, så er jeg jo hjemme og kn beskæftige mig selv.Og samtidig kan jeg ikke lade være med at frygte, at tingene ikke er, som de skal være. .. Hvor finder jeg svar på alle mine tanker...?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget ...Og hvad så i dag? er publiceret 18/10-2009 19:07 af Swanky.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.