Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Livet, døden og kærlighed...
Ace Burridge...
11 år siden
Før eller siden. Men det ...
Marlene Gran...
11 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Tomhed
Majtb
8 år siden
Blæksprutte arme og mange...
Racuelle Hei...
5 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
7 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
7 år siden
Hey dagbog, - Jeg er lige kommet hjem fra de gamle, - det er sku idag, SF er på tour der hvor jeg bor..få meter,.Jeg havde såden en lyst til at give dem et stykke af mine meninger idag..Ja dagbog, det kan godt være jeg er rød selv, men det er på en anden måde..Jeg stiller alle tingene op på en scala, kald den "hvad ville et godt menneske gøre" - så er der faktisk en del ting her hvor jeg bor, hvor de ikke har fulgt denne devise. Jaja dagbog, jeg ved du ville sige, hvad er godt? og du vil stille det som et filosofisk spørgsmål, - hvortil jeg ville svare, at tænke på andres behov, at hjælpe uden bismag af egen fordel,.nå ikke mere om det, jeg koger bare år jeg tænker på det. Havde jeg ikke være så doven, havde jeg gået hen til dem og givet dem min ærlige mening..

Så har jeg ellers spillet gta 4, og tager nok også et par missioner idag..jeg fik købt mig et sort jakkesæt i spillet..og elimineret en del i spillet..rigtig mange spændene missioner..jeg kiggede og så, at jeg kun er 38% igennem spillet..det kan sku ikke passe..

Jeg havde mit nye eventyr med hjem til de gamle, min mor læste det..syntes jeg skulle simplificere mit sprog..sagt med andre ord..ok...vil kigge på det..fik også en ny bluse..en med homor simpson på..der smiler til pølse, skinke og noget andet godt..også skriger til teksten "salat" den passer lige til mig..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget et stykke er publiceret 18/10-2009 13:50 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.