20 år siden

Undskyld jeg forstørrer

Når vi nu snakker om posi...
Luna Mø
7 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Hej med jer!
vintergækken
11 år siden
back agien!!
Lisa Fjord (...
10 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
4 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Mit første blogindlæg
Nikoline Bus
6 år siden
I dag, onsdag, cyklede jeg hen for at dyrke motion. Jeg benyttede min af min cykel, en Ralaigh klubcykel. Det er altid lettere at cykle, når man er i besiddelse af sådan én. Men ellers kan man jo også køre på luftcykel.

Jeg cyklede hen for at dyrke motion. Det er sundt. Lige inden spiste jeg to flødeboller som var stillet til rådighed, og skiftede selvfølgelig også tøj. Jeg løftede en okse, et får og nogle grise. Det kan tit være meget sjovt. Dyrene siger ingenting. Det er nu også bare noget jeg kalder motionsredskaberne. Et redskab kalder jeg fx løven. Det er fordi jeg sætter det i forbindelse med en løve. Det er et redskab man skal løfte op og ned på.

Da jeg blev træt af at motionere og spise flødeboller tog jeg ned til byen og købte en kikkert, for ligesom at få syn for sagen. Når jeg så kigger på folk ved strand og skov, kan jeg så sige: "Undskyld jeg forstørrer".

Lige nu har jeg spist en karrysildemad og en kogt skinke mad - den sidste med tomat og majonæse - den med 5 procents fedt. Jeg tænker på at købe mig en ny printer med scanner. Min printer fungerer ikke. Den printer kun hvide sider ud. Derfor er jeg helt overladt min fantasi for at finde ud af hvad der står på papiret. Men det kan også sommetider være sjovt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Undskyld jeg forstørrer er publiceret 05/08-2004 02:03 af Bjarne Hosbo (hosbo).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.