23 år siden

Slut på atter en dejlig dag.

Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
7 år siden
11.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Den lille dreng, er mig.
Kasper Lund ...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
For korte agurker
Regitze Møbi...
9 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 20 dage siden
Positivitet?
Luna Mø
7 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
No name girl
8 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Positive tanker
Ace Burridge...
11 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
En god aften
Bastian
11 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
7 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
2 år siden
Wow, en regnbue af følels...
Neola
3 år siden
Hjerne Tetris
David Hansen...
2 måneder, 15 dage siden
Boxning
Ida Hansen (...
6 år siden
Da jeg sagde godnat til Thomas i aftes, sagde jeg som altid, sov rigtig godt her den sidste nat hvor du er (19) år, jeg kalder på dig ved 7 tiden.
I skal synge…… sagde han – hvor dejligt med de traditioner, selv om han fylder 20 år, så er det vigtigt med morgensang og flag.
Så selvfølgelig vække Mette og jeg ham med fødselsdags sangen, flag og knus. Vi havde dækket bord i stuen, sat flag op, tændt stearinlys og lagt hans pakker ved hans plads.
Vi havde bare en rigtig hyggelig morgen.
Måske, sagde han – Er det sidste gang jeg er her hjemme på min fødselsdag, så det var vigtigt at I sang – dejlige unge…..
Mette tog i skole, Thomas skulle først møde senere i dag, han skal til terminsprøve – Pøj pøj Basse.
Jeg tog hul på min aftale med mig selv – så jeg fiskede cyklen op af kælderen og satte kurs mod Slet. Det var faktisk rigtig dejligt vejr og jeg bestemte mig for, at om det så skulle tage hele dagen for mig, at komme det stykke, så var det ok. Det tog nu kun 3 kvarter – fint nok.
Det eneste ved at cykle, er at jeg ikke kommer forbi havet, men måske jeg kan gøre det til en vane at cykle den vej hjem, nu må vi se.

Der var igen frisk luft, da jeg skulle hjem fra arbejde på min cykel. Dog vil jeg sige, at Chr. X vej lader meget tilbage at ønske, omkring frisk luft lige midt i myldre tiden, men om ikke andet, så var der masser af frisk bilos!!
Skid pyt – det var dejligt at blive blæst igennem og jeg har jo frit valg til at bestemme hvilken vej jeg vil køre. I dag var jeg bare nød til at tage den hurtigst.
Jeg stak lige hovedet ind nede hos Christina, hun har termin i dag, men den lille lurendrejer hun venter, har tilsyneladende ikke lige tænkt sig, at melde sin ankomst endnu.
Ziggy er syg, hun havde ringet til Mette og spurgt efter mig, så jeg smuttede en tur på 4 sal for at se hvad der var galt. Vi fik en snak og blev enige om, at jeg ville se til hende i aften når jeg kom hjem.
Thomas – Mette og jeg, gik på Stedet hvor vi havde bestilt bord til kl. 17. Vi fik noget dejligt mad og snakken gik lystigt. Vi var en tur i Brugsen og et smut her hjemme med varerne, inden turen gik til Cine City og ”Blinkende lygter”, rigtig god film, var vi alle 3 enige om.
Ziggy har det bedre, så vi har lavet en aftale om at hun kan kommen ned, eller ringe efter mig, hvis hun får det for træls igen. God bedring lille snuller….
Nu hvor jeg sidder her, går mine tanker på vandring, tænker på nogle af I dejlige mennesker som jeg er forundt med at have i mit liv. Tænker på hvor I er i jeres liv lige nu – på at det gør ondt på nogle af jer lige nu, på den ene eller den anden måde. På at nogle af jer måske lige nu, oplever frygten/angsten – tænker på, at livet somme tider kan være en hård skole, hvor det ind i mellem kunne være rart med et frikvarter. Der har været lange dage i min skole, uden ret mange frikvarterer, det har ind imellem været hård indlæring, men frikvarterene kommer igen – lige pludselig opdager du, at du har forstået budskabet, taget det ind og at du kan sidde i skolegården i solskinnet og nyde livet igen. Måske består du med et gennemsnit på 5, måske med et på 13 – Who cares – så længe du selv er tilfreds og hvornår bliver du det?? Tag dig selv i hånden, vælg tilliden og troen på at du kan, du er den som kan – du er den eneste som kan, for du er dig og det vil du nu og til evig tid være den bedste til. Så vælg – vælg – vælg alt det bedste til dig selv….
Alle mine bedste, lyseste og kærligste tanker sender jeg jer…..

Dette og meget mere, kan du læse på http://dott.subnet.dk

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Slut på atter en dejlig dag. er publiceret 20/02-2001 23:17 af Dott Ovesen (Dott).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.