Driving home for Christma...
Camilla Rasm...
7 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Da Mikkel på en måde fik ...
Olivia Birch...
8 år siden
Lad mig lige opdatere min dagbog. Fredag (sidste igen) var min sidste dag på kagefabrikken og jeg blev overrand at frosne hindbærtærter (som egentlig ikke smager specielt godt).
I foregårs besøgte jeg en ven. Vi holdte sammen på efterskolen og havde det godt der - men trods det at jeg ved hun holder af mig er hun lidt af en ubetænksom egoist. På hendes fødselsdag lod hun mig sidde ved et bord med en fremmed som jeg ikke talte så godt med, mens at hun lå på sengen og kyssede hendes nye kæreste i mere end 20 minutter. I foregårs lod hun mig alene med hendes nye forlovede (som så håndbold) men hun selv valgte at jagte hendes kat rundt i huset i ca. 10 minutter. Mærkeligt?
I går var jeg nede på havnen i Odense til vikinge træf. Fulgtes med mor, stedfar og søster. Hele tiden er min stedfar og søster dem der er ligeglade med resten af selskabet og bare regner med at vi følger dem - eller lader være. Tilsidst blev jeg ret vred over dette (efter de var marcheret ud af syne) og skældte dem begge ud. Jeg er ret stolt af at jeg kunne skælde ud uden at bryde ud i tårer som normalt - og at det virkede. De fulgtes med os andre resten af vejen.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Opdate er publiceret 29/08-2004 19:06 af Suree Lio (Løvinde).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.