19 år siden

Oplader ønskes

Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Puha de sidste dage har været lange og hårde.

Min svigermor og hendes ven kom i onsdags, og er rejst af i formiddags. Vi havde endvidere de 2 mindste af Claus´s drenge på weekend, plus at André har været hjemme.

Lørdag havde jeg inviteret min far ud og spise til aften, så han lige kunne hilse på. Efter at han var gået gik der lidt rødvin i det, eller rettere medicin som min svigerfar kalder det ;-) Jeg synes i hvert fald at der var flyttet en karrusel ind i min seng da jeg kom så langt, men det var nu meget hyggeligt.

Søndag smuttede vi en tur over grænsen sammen med svigermor og hendes ven, inden at vi aflevere André nede på gården. Svigermor var snart værre at holde øje med end børnene, men jeg fandt ud af at hun også har et chokolade gen ;-) De store havde selvfølgelig bestilt os til at tage øl med hjem til dem, det ender med at når de alle er " gamle " nok, skal vi have en trailer med når vi skal af sted.

Jeg havde endelig slet ikke overskud til " gæster ", men kunne ikke få min selv til at sige nej. Jeg er træt efter at have været på i flere dage, og har mest lyst til at bare at side for mig selv, men familien snakker, kræver og forlanger mit selskab.

Så det bliver alt for nu...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Oplader ønskes er publiceret 06/09-2004 18:41 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.