19 år siden

Blev så glad

Dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Min første dag på fyldepe...
Wonderadult
11 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Aloe Vera Gel og mandehør...
Victoria Wan...
8 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
Eksamen
RachelBlack
11 år siden
Fuffy til 100-årsfødselsd...
Michala Esch...
14 år siden
Fitness
Peter
11 år siden
ser, lytter og styrer
Sune Yttesen...
6 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Pandekagekomfur
Peter
10 år siden
Fuglene
Hanna Fink (...
11 år siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Svampe.
Ruth Christe...
7 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Michelle ringede i eftermiddags og fortalte at hun havde fået arbejde. Hun havde været ude på hendes praktikplads, og snakket med område lederen. Hun ville meget gerne have hende ind som fast afløser.
Da hun var der ude i praktik tidl. fortalte hun om en anden afløser, som havde min 37 timer om ugen. Det håber hun også, at hun kan komme op på på et tidspunkt. Plus at hun ikke har opgivet hendes uddannelse, men ønsker at tage tredje skoleperiode senere. Jeg er bare så glad på hende vejene. I næste uge skal hun ud og have papir på jobbet, og så må vi se hvornår hun kommer i gang… Så håber jeg bare ikke, at kommunen spænder ben med deres love og paragraffer ;-(

Min far fortalte for et par dage siden, at han havde kørt med en bekendt til påhænget. Hun mente at have hørt, at hun var kommet på plejehjem pga. at hun ikke kunne styre hendes afføring ( lækkert ).
Her til aften ringede han og fortalte, at han omsider havde truffet påhængets mor pr tlf., og at det var rigtig nok. Moderen afbrød samtalen da hun fik gæster, så han fik ikke aftalt med hende om hvordan han fik afleveret hendes ting. som stadig står der hjemme.

Min ( lidt naive ) far kunne ikke forstå hvordan hun kunne synke så dybt, at hun i en alder af 54 år skulle være så dårlig. Mon det havde noget at gøre med de 60 cigaretter hun røg om dagen…. Ja far, eller måske den overforbrug af piller og spiritus, som hun har været afhængig af i mange år.
Jeg sagde til ham, at vi andre kunne se hvilken vej det gik, men at han måtte være arbejdes skadet af alle de fulde mennesker han har kørt med i så mange år ( ignorere knap ). Han kunne ikke lade være med at grine lidt, og komme med hans sædvanlige – Tror du virkelig ;-)

Selv om jeg til sidst hadede hende, den måde hun var på, og den måde som hun behandlede min far. Så har jeg så inderlig ondt af hende, for ikke at glemme hendes familie, som skal være vidne til hvordan hun er synket dybere og dybere. Det må være forbandet hårdt !!

Jeg må nok hellere finde min seng ;-) Fik sovet lidt tidl. i dag, og er ved at komme oven på igen ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Blev så glad er publiceret 25/09-2004 00:44 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.