19 år siden

Brændende kærlighed

Skagen
Peter
10 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
9 år siden
Det første og bedste 00
ChrisEQ
11 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
1 måned, 21 dage siden
Skrivende
Michala Esch...
6 år siden
Morgens musik
Halina Abram...
6 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Start?
Christian Ba...
9 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Romanskrivning!!
Pernille S. ...
9 år siden
Står der på menuen i dag. Det er Michelles og min ugentlige mad dag, så det er op med ærmerne, og i gang ;-)

Jeg fik under kartoffel skrælningen listet ud af Michelle, at der er en ( ny ) svigersøn, som mine fornemmelser har sagt mig et stykke tid.. He he så nu er jeg svigermor igen ;-)
Nej hun har nu været uheldig med hendes kærester, og har med vilje gået stille med dørene. Ham som hun kender nu, mødte jeg første gang da hun blev jagtet inde i byen. Han virker til at være en stille, rolig og sød fyr.

Jeg har langt om længe modtaget den statusattest, som kommunen bad om min samtykke til vedr. André. Efter hvad jeg forstod på min sagsbehandler, er det noget som kommunen skal betale for, men jeg satte betingelsen, at jeg ville have en kopi for min samtykke.

Jeg håber ikke at den har været dem særlig bekostelig, da der ikke står noget som jeg ikke viste i forvejen. Men fagfolks udtagelser vejer altid tungere end forældrenes, desværre..

Min far er stadig meget uforstående over for at påhænget er kommet på plejehjem, og taler meget om det. Jeg prøver at være lyttende og forstående, selv om det er svært.
Jeg har snakket med ham ude fra centralen, som også har haft hende boende på et tidspunkt. Han fortalte at, efter at hun var flyttet var det meget normalt at hun ringede der ud, og bestilte en vogn til at hente 2 flasker gin til hende…. HVER DAG… Så han var ikke overrasket over at det var gået sådan.

Jeg må hellere indfinde mig ude i køkkenet, inden hun brænder det hele af. Imens jeg har siddet her, er der smuttet en Kogepladeskjuler, pga. at en vis dame tændte for den forkerte plade ;-(

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Brændende kærlighed er publiceret 29/09-2004 18:01 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.