19 år siden

Keep on fighting

Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Forsømt
Tine Sønder ...
11 år siden
Sig appelsin - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Messingmænd og mirakelkur...
Marlene Gran...
12 år siden
Hvordan?
Halina Abram...
6 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Skam over sæd og æg - Kas...
Kasper Lund ...
8 år siden
Kunstforening.
Hanna Fink (...
9 år siden
Stormen Ingolf og min irr...
Michael Nevs...
6 år siden
Det er ikke let
Baru
1 år, 10 måneder siden
Udstillingen
Hanna Fink (...
11 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Dejligt med en fridag. Arbejdet ringede (selvfølgelig) og spurgte om jeg ikke tog en ekstra vagt. Sagde for en gangs skyld nej. Har brug for pengene, men i dag havde jeg altså endnu mere brug for en fridag.

Benjamin ringede i går.Han spurgte straks til Mikkel. Kunne mærke han prøvede at få mit til at fortryde det. Da han godt kunne se det ikke gik, sagde han at han havde smug lyttet på jobbet, og havde hørt Caroline og Mikkel snakke sammen..Om mig, og i lørdags!
Det virkede som han ønskede...Jeg gik i total panik. Det VÆRSTE der kan ske er at alle de andre begynder at blande sig for meget.
MÅTTE snakke med Mikkel efter det - og sende en sms. Ikke noget særligt, bare at jeg håbede han var okay, efter at Mie var flyttet helt ud, og at jeg nok skulle tage hans cardican med på work i morgen. Han skrev tilbage om jeg ik loggede på msn. JO!
Og SÅ fik vi snakket...
Han fortryder intet, og det eneste han og Caroline havde snakket om, var at hun havde spugt om vi havde været sammen. Og han havde så svaret ja, med det største smil på hans læber (YES BABY)
Han ville bestemt ikke afvise mig som en protintel kæreste, men lige nu var alt bare noget rod.
Mie var bla dukket op hos ham søndag morgen 7.30, og havde stukket ham en masse flade fordi han telefon havde været slukket hele natten. ´Så havde hun tømt lejligheden for sine ting - og en hel del af hans (!)
Senere på dagen var hun taget ned på arbejdet, og truet ham med at hun ville få ham fyret, hvis ikke han gik tilbage til ham (HVAD SKER DER FOR HENDE?)
Kan godt forstå det er hårdt for Mikkel, men kan ikke lade være med at grine lidt af hende. Hun er da godt i gang med at fucke alle håb op for hun får ham tilbage...

Sidst men ikke mindst - sagde Mikkel at han ville prøve at arrangere noget drikkeri hos ham, før byen i weekenden. Det lyder jo ik helt dårligt....(!)

- Anna

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Keep on fighting er publiceret 29/09-2004 15:56 af Anastasia.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.