Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
11 år siden
Tiden
Zein Ali (Bi...
3 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
håb
Halina Abram...
6 år siden
Klods om benet
Jette Peters...
7 år siden
At miste styrringen og jo...
Bastian
11 år siden
Slush ice til en hund
Regitze Møbi...
9 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Anata wa okotta? -Are you...
Julie Vester...
10 år siden
Vi pakker sammen
Ragnhild Bac...
10 år siden
Hey dagbog, - Jeg har en profil et nyt og anderledes sted. Jeg troede egntlig at det var et dating sted, men nu aner jeg ikke hvor jeg er havnet? - så tænkte jeg, da jeg så at det vist ikke var et dating sted, at jeg nok burde fjerne mig selv derfra igen, - for hvad skulle jeg bruge stedet til? Jeg er ikke vennesøgende,- men jeg tror heller ikke det er det som stedet satser på..selv om der er mange søde mennesker der, - imodsætning til andre steder.

Jeg har jo taget en slette runde, på alle de steder der fungere som dating steder...dog har jeg som gemt de steder hvor jeg stadig er betaler...når mit medlemsskab slutter der, så forsvinder jeg også derfra.

Et andet sted kan jeg dog ikke slette mig selv på, der skal jeg maile for at få det gjort..problemet er, at den mail adresse ikke virker. så der er man tvangs indlagt til at være...

Jeg overvejer igen at sende mine digte ind til et rigtigt forlag :) for der er mange der kan lide mine, - og ligesom jeg, ikke kan døje digtere, der tror at deres opgave er, at kaste rundt med ord, forsøge at overbevise andre at de kender 10 ord mere end dem..desværre glemmer de alt om modtageren..på mig virker det lidt som kejserens nye klæder...hvor de mangler den interresante historie...og derfor faktisk står uden tøj...så kan de fremhæve sig selv nok så meget, men det skaffe dem sku ikke en trevl på kroppen. Skal man bare skrive digte som kun en selv fatter betydningen af, ja så kan man ligeså godt holde dem for sig selv..Det er lidt ligesom at sende et brev til en bekendt, også bare skrive en masse ting som modtageren ikke fatter for 5 øre af..i bedste fald ville modtageren blot ryste på hovedet..det sjove sker dog, når alle disse "digtere" finder sammen, - så kan de bekræfte hinanden, og spejle sig i hinandens nøgenhed.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et sjovt sted. er publiceret 25/09-2004 13:52 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.