17 år siden

Børneføsdag

Tanker
Luxuryline
7 år siden
Tilbage i Danmark
Salomon
7 år siden
At være noget - at blive ...
Salomon
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
13 år siden
Kan jeg mon lære at elske...
Neola
1 år, 2 måneder siden
Frikadellemor
Olivia Birch...
7 år siden
Bryllup1 - Og så så man l...
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
6 år siden
Eftertanker
Hanna Fink (...
2 år siden
Hejsa sidder her helt roligt i min stue Karen læser en bog ååå der er fyldt af 7 kasses piger der ser video ååå skal sove her i nat, så stuen er fyldt med madresser.

Jeg har nydt at være vært for denne fødseldags fest for min Charlotte og Lotte. jeg har lagt hus slik sodavand åå morgenbrød til imorgen tidlig))), ååå Lottes mor Pernille er kommet med aftensmaden burger pizasnegle og frikadeller.

Inden Pernille tog hjem iaftenen fik vi en lang snak om livet parforhold kærlighed børn mm, sikkert lang tid imellem man kommer så tæt på en forældre til sine børns skole hvilket har været utroligt dejligt.

Lige efter aftensmaden gik vi en lang tur i skovens aftenskumring vi 3 voksne ååå en enkelt pige fra klassen hun var af russisk oprindelse og har levet en del af hendes opvækst i en rusisk skov og hendes familie bruger ofte weekenderne på ture i de danske skove som de elsker.

Ellers er endnu en ferie snart ved at være ovre mandag kalder jobbet igen efter 14 dages afspassering ååå jeg oplever en indre ro indeni mig glæder mig hvis lidt til igen at skulle på job dog betyder det jo igen daglig adskillelse fra min kæreste da jeg ikke når de 200km ned til hende hver aften.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Børneføsdag er publiceret 02/10-2004 23:54 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.