22 år siden

Vikinger er bløde))

Fifty shades of fuck-up
Tine Sønder ...
11 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Er syg...og venter spændt...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
10 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Lad Mig Lige Stikke Hoved...
Kianna Kitte...
2 år siden
godmorgen og godnat
Simone Reinh...
10 måneder, 25 dage siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Hverdagen
Hanna Fink (...
10 år siden
Hejsa skønne læsere

Utrolig meget er sket siden sidst, idag føltes solens varme det næsten som forår, vi spiste frokost i udestuen som var fyldt med sol varme lyset giver ny energi foråret er nært forude dejligt.

I de sidste dage har jeg brugt en del tid på kælder modernisering Lea (kone) havde sagt Louise 12 års føsdag skulle holde der sidste år ÅÅÅ Nu har hun snart føsdag igen dejligt når tingene skrider frem **SSSS Men nu er der malet (Nikolaj 7 år hjælp dejligt til) gulvvarmen sat til og kun gulvbelægning og inventar mangler.

I går startede jeg nyt år i hundeklubben Lis fra mit hold havde fået en søn juleaften sikkert pga nærrige kun en gave om året))) Neje SKØNT de havde forsøgt få børn i over 10 år så det var bare dejligt/skønt/tillykke.

DCH hundeklub er sat på den anden ende efter jeg når jeg er under uddanelse som hundedommer ikke kan konkurrere i kreds nordjylland har jeg spurgt om tilladelse til at konkurrere i kred øst jylland dette har sat DCH's top i sving dette ?? problem er aldrig set før SÅÅÅ Spændene om jeg i året får lov til at konkurere med min hund.

En familiefar her fra kvateret har været forsvundet siden november er langt om længe blevet fundet desværre ikke i live men dog giver det familien besked istedet for at leve i smertefuld uvidenhed.

Mig og Nikolaj var på lindholm høje Lørdag så vikinge grave Nikolaj var oppe trampe på dem kunde mærke jorden var blød så han fornemmede vikinger lå der nedgravede med bløde maver)))

Håber i hygger jer

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Vikinger er bløde)) er publiceret 13/01-2002 22:53 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.