19 år siden

Sarah Mclachlan i blikket og musikken i ør

Et liv i en retning...
Patrick Bolv...
10 år siden
skulderklap
Jette Peters...
8 år siden
Livet i Lugano
LoneHK
12 år siden
poop
Regitze Møbi...
10 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
Overspisning
Miriam Lidbe...
6 år siden
Så mange startsteder...
George Smile...
9 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
ulovligheder
Sincedawnofm...
10 år siden
Sikke en aften, sikke en nat!
Vi var til en super koncert i går med Sarah Mclachan ;-) pyha, hvor var dèt godt, men jeg var lige ved, at tro, at mit absolut ynglings nummer ikke ville blive spillet....det blev det heller ikke - før i allersidste øjeblik. Det var det sidste nummer på plakaten, efter alle ekstra numrene, sluttede hun af med dette og hvilket et punktum, at sætte for en super koncert!! Håber bestemt, at hun snart kommer til Danmark igen, for hendes musik er "meget til hjertet" - dèt får mange følelser frem....jeg sad og tuede 4 gange under hendes optræden, fordi hendes fantastiske stemme og den meget sigende lyrik, simpelthen fik bægeret til, at flyde over!
Min mand og jeg, går med overvejelser om, at tage et par år i udlandet - vi kunne begge to, tænke os det og heldigvis èr det sådan, at han er super dygtig til dèt han laver (jeg er jo studerende på et studie, som man ikke lige sådan, kan tage nogle år af, i udlandet). Jeg skal så have et par fag, hver semester, som jeg så ikke kan komme til forelæsningerne til, men skal læse og forstå selv. Eksamen, skal jeg jo helt bestemt til!
Vi har også fundet 2 lande, som tiltaler os. Dèt ene, fordi vi føler vi kan gøre en aktiv indsats, for at forbedre den enkelte borgers viklkår. Det andet land - fordi det skulle være et super fedt sted, at bo.
- Dicte:-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Sarah Mclachlan i blikket og musikken i ør er publiceret 06/11-2004 08:45 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.