19 år siden

12 Timer

Kære far ❤️
Musenmia
4 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Så er det snart juleferie...
Michala Esch...
15 år siden
Tomhed
Majtb
9 år siden
Længe siden - update <...
RachelBlack
8 år siden
Overskud & hænder på coke
Racuelle Hei...
9 år siden
Drømme om kærlighed
Ace Burridge...
11 år siden
Lufthavnen - sjæl i flamm...
Salomon
9 år siden
Begrav et sædekorn
Camilla Rasm...
9 år siden
Velkommen til oversprings...
Michala Esch...
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
En hvid rose og strøtanke...
Camilla Rasm...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Oktober
Camilla Rasm...
10 år siden
Atomer & molekyler - nu p...
Mikala Rosen...
11 år siden
13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Træt i dag
David Hansen...
3 måneder, 2 dage siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Vi væver jo bare
spinosi
8 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
11 år siden
Gadens skæve eksistenser.
Ruth Christe...
7 år siden
Og jeg er frisk igen.

Jeg var lige vågen et kort øjeblik inden Claus tog af sted, men orkede ikke at stå op. Så jeg vente mig om på den anden side, og faldt i søvn med det samme.

Jeg ved godt at jeg ind imellem kører mig selv hårdt, med en arbejdsdag på typisk 10-12 timer, plus et familieliv. Jeg har ingen faste fridage, så jeg kan tage dem som jeg lyster. Men jeg har nok igennem snit en arbejdes uge på 6 dage. Der er ingen tvivl om hvor jeg har arvet min stædighed og arbejdsomlighed fra ;-)

Vi havde Michelle og hendes kæreste ude og spise i søndags. Stakkels fyr som ikke engang viste at hun havde fødselsdag…. Men vi fik da hilst og snakket med den nye fyr på stammen… Hun var ellers noget bekymret for at skulle præsentere ham her hjemme.
For 3-4 år siden smed vi en anden kæreste ud med sådan en sidevind, og det har nok siddet i hende stadigvæk, selv om hun i dag godt kan forstå hvorfor vi gjorde det, og ville have reageret på samme måde hvis hun havde været forældre.

Jeg håber at det er en fyr som lever op til det indtryk vi fik af ham. Så er jeg er ikke i tvivl om, at han kan have en positiv indflydelse på Michelle.

Hmm jeg er atter stået af over for hende. Jeg spurte hende i weekenden, om hun havde gjort kommunen opmærksom på at hun havde det afløser job, samtidig med at hun fik bistand.
For mange år siden var jeg i samme situation, og det var der ikke nogen problemer i. Jeg skulle bare betale en vis del af ” lønnen ” tilbage.
Neeej hun havde ikke talt med dem siden at hun havde fortalt at hun skulle begynde der ude. Jeg sagde til hende ( igen ) at det var VIGTIG at hun kontaktede kommunen, da hun ellers kunne blive sigtet for socialbedrageri. Det lovede hun så at gøre i mandags !!
Pigebarnet for sov sig mandag, og kom heller ikke på arbejde. Jamen der var jo langt der ud….Men i morgen !!
Jeg snakkede med hende flere gange tirsdag formiddag. Hun var ved at gøre rent hjemme ved hendes far, og ville tage der over bagefter. Jeg ringede omkring kel 16.00 for at høre hvordan det var gået.. Jamen hun var faldet i søvn, sååå

Nej hvor blev jeg gal. Jeg afsluttede samtalen for ikke at sige en masse på meget kort tid. Jeg tror nok at hun blev klar over, at jeg blev tosset.
I mandags fortalte hun også, at hendes dankort var blevet spærret, da den var kommet i underskud pga. budget kontoen havde taget det hele. Hun havde et lille underskud i forvejen pga. at der var gået ged i nogle ferie penge for et stykke tid siden, men havde lavet en afdragsordning med banken omkring dette. Pigebarnet har heller ikke søgt boligsikring efter at hun er kommet på bistand.

Jeg er træt af at tegne og fortælle hende hvad hun skal gøre, for at hjælpe hende, og så handler hun ikke derefter. Jeg har opgivet nu, orker ikke mere.

Jeg har kontaktet hendes far og fortalt ham hvordan det står til. Han blev overrasket og chokeret, men ville tage fat i ørene på den unge dame. Hendes respekt ligger et helt andet sted når det gælder hendes far, så jeg håber at det hjælper…

Jeg blev ringet op af lægen som har André under behandling i går. Hun ville i og for sig gerne nedtrappe hans dosering af piller, da han har det MEGET bedre. Men de er bekymret for om der kan komme en reaktion på hans mentalundersøgelse, og så ville det være svært at sige om reaktionen var pga. nedtrapningen eller undersøgelsen. Vi blev enig om at fastholde hans dosering til sagen er helt slut.

Jeg har tilmeldt mig den første forældreseminar i Sønderjylland. Jeg er meget spændt på hvad jeg får af det, og kan bruge det til. Men jeg glæder mig til at møde andre som også sidder med følelsen, og smerterne af at være amputeret.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget 12 Timer er publiceret 10/11-2004 14:31 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.