Jeg og mig selv

Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
En enlig på besøg i julen...
Ace Burridge...
11 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
9 år siden
Bare endnu en torsdag
Barepernille
9 år siden
savføre
Peter
10 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Det er sjovt
Katrine Søre...
11 år siden
Enfant Terrible
Tine Sønder ...
11 år siden
Hund - hvad sker der...?
Michala Esch...
16 år siden
Sikke en dag
Ruth Christe...
7 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Hey dagbog, - jeg er nød til at skrive til dig idag. Idag var en god dag, jeg var ikke nervøs i samme omfang, og det gik ok med den time jeg skulle have. Men det er ikke det jeg vil skrive om, - Nej,..jeg er iøvrigt lige kommet ind af døren...men altså tilbage til det jeg kom fra. Jeg sidder i toget, tænker denne gang over et par gode minder..sjovt nok har jeg faktisk kun dem fra da min veninde besøgte mig..jeg må ha taget mit skjold ned, idet jeg var lidt væk i mine tanker. Nå men lige inden jeg kommer til fredericia, rejser en ældre dame sig..ok, det er svært at bedømme..det var ikke en runken dame..men altså..ældre end jeg, og måske omkring de 50-60 år sig..for at gå hen til MIG, og spørge om jeg vil have et stykke chokolade *GG* Hvor er det typisk, når jeg ikke lige er obs på at se ud som om folk skal holde sig væk..og falder tilbage i mit gamle jeg..så ændre min udstråling sig totalt...nogle har jo engang sagt at jeg så godmodig ud, at jeg skinner...et lys jeg helst vil fjerne, fordi det indbyder også til at dem med ondt i sinde..vil trampe på en..

Jeg sagde selvfølgelig pænt nej tak til chokoladen..mine indre regler, som jeg svært kan bryde,..selv om jeg engang imellem gør det...siger til mig, at man aldrig skal tage imod noget der kan spises eller drikkes af fremmede..dette er selvfølge en go regl for børn,..men voksne bør også betænke at der kan være manipuleret med det der tilbydes..nu var det en ældre dame...så jeg tror ikke liige..men altsåå..stadig nej tak...

Jeg har iøvrigt på fornemmelsen, at når jeg smiler og siger "ha en go dag" til dem ved kasserne osv...så kan de se jeg mener det..jeg siger det altid med den største hjerte varme...Der er 2 sider af mig, den jeg naturlig er..og den jeg er nød til at være.

Ps, jeg tænkte iøvrigt på, at måden hun tog afvisningen på, virkede lidt som om hun havde tænkt længe over det..og der måske var lidt skuffelse over det..

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg og mig selv er publiceret 10/11-2004 15:33 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.