hvorfor.......

Skæbne
Hanna Fink (...
10 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Alene i skyerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Planlagde festival til la...
Carsten Cede...
9 år siden
Misfoster
Tine Sønder ...
11 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
SFI...Det Nationale Forsk...
Camilla Rasm...
10 år siden
Jeg googler
Tine Sønder ...
10 år siden
Normalvis nyder jeg ikke ...
Kasper Lund ...
9 år siden
Wonder Woman, ny lakeret ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Hvorfor give mig magten til at såre ander... når jeg ikke ønsker den magt over andre. Så mange gange i livet har jeg såret andre også mig selv med falske forhåbninger. Til med min såkaldte mor mødte hinde i byen i går sammen med kærsten. Hun kaldte på os men jeg valgte at være iskold kiggede ikke tilbage men gik bare viddere. Kunne ikke se hvad det skulle ændre at snakke med hinde og hvis det gjorde var det kun et spørgsmål om tid før hun finder på noget til at ødelægge mit forhold igen har gjordt det ca 3 gang inde for det sidste år.
Det skrammer mig at jeg kan være så kolde er virklig blevet i stand til at lukke af for alle følser i det øjeblik det er nødvendigt. Har til med gjordt det overfor kærsten og har virklig såret hinde på den konto blot fordi jeg mente at jeg var i min ret til det og for at vise det ikke hjælper at true med at pakke tingene og gå for good.
ved det er et meget højt spil at spille for jeg elsker hinde og vil ikke være foruden men på den ande side vil jeg heller ikke give nogen magten til at såre mig måske er det derfor jeg kan være så iskold og tilmed have sværet ved at sige hvad jeg føler.
En ting er sikkert jeg skrammer mig selv fordi jeg kan lukke/skjule hvad jeg føler det er så lige meget om det er angst/glæde eller sorg.

hmm gid vide om det gør mig til et dårligt menneske eller bare til den jeg er????????????

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hvorfor....... er publiceret 01/12-2004 09:42 af Frank Christensen (frank).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.