Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Konfirmation
Hanna Fink (...
11 år siden
At skrive
Josephine Lø...
9 år siden
Højskoleophold
Hanna Fink (...
9 år siden
Nirvana
Ace Burridge...
11 år siden
Aktivering. Nu skal jeg s...
Gaffa Brandt
11 år siden
råb
Halina Abram...
6 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Sikkerhed - What for?
Marlene Gran...
11 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
9 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Vil lige lægge ud med et spørgsmål.
Hvordan viser man den man elsker at man virklig elsker denne person.
Nu er det ikke bare overfladisk jeg mener men mener en man ville gå i døden for hvis det var det der skulle til for at vedkommen kunne få etrigt liv???????


Hvorfor mener alle at jeg har styr på det hele, aldrig bliver stresset, er en god kolegga og ven, er god til at lytte, og har et roligt temparmang. Når jeg selv føler at jeg ikke har styr på noget, altid bliver stresset og grunden til at de ikke opdager det er så simple at jeg er god til at skjule det. God kolegga ja gør blot hvad jeg forventer andre ville gøre i mit sted og ven ja har vel ikke nogen venner men kun bekente tilbage. Et roligt temarmang ja det har jeg og takket være det er jeg blevet trampet på godt og grundigt, det er først nu jeg er begyndt kunne hugge fra mig som en sort mamba. Det korte er at jeg gerne ville kunne se mig som andre ser mig, blot for en dag for jeg føler ikke at der er nogen der kender mig, ja kender ikke engang mig selv mere.

Snakkede med en rigtigt god bekendt idag, han forstår virklig at få en til at føle sig godt tilpas. Han sagde bla. at han kunne mærke sin telfon gløde på grund af mit vel afblancret sind. Igen ville jeg ønske at jeg kunne se det som han ser. Nej det er ikke min selvtilid den er gal med for jeg ved at der er mange ting jeg har styr på og jeg ved ligeledes at der er mange der finder mig som et enstånden menneske. Både i mit private og arbejds netværk. Ville blot ønske at jeg kunne se mig selv med andre øjen blot en dag for at finde ud af om det virklig er sandt det som de andre ser.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget et spørgsmål er publiceret 10/04-2005 18:03 af Frank Christensen (frank).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.