Hvad man ikke dør af bliver man stærk

Sommer
Hanna Fink (...
7 år siden
Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
Eksploderet spejlæg og 5 ...
Racuelle Hei...
5 år siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Den skjulte mening.
Liza Abildsk...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Ferieslut
Hanna Fink (...
9 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
11 år siden
Grungekaffe og brækket ry...
Michael Nevs...
6 år siden
brænde
Peter
8 år siden
Nye chili
Kenny Raun (...
10 år siden
det er ved at være ja 3½ måndene siden sidst jeg har skrevet. Og hvad er der så sket eller skulle måske sige hvad er der ikke sket. Er gået meget op i min udd. lidt for meget hvis man kan sige det, ej det er for negativt at sige jeg er gået op i det med liv og sjæl hvilket har givet mig så meget igen. Personligt er jeg vokset utroligt meget kan stå frem og sige hvad jeg mener, deltage i debatter og lave fis med folk så de kigge på en som om at det ikke var noget man kunne finde på. Får trænet en del det kan dog ikke ses på vægten men min holdning er blevet meget beder. Min største bedrift er endten den at jeg har lavet en raport om sklerose i for bindlse med min udd. hvilket er blevet rost til skyerne både af Social og sundheds hjælper, assistendter og sygeplajsker. Har lavet 15 kopier endtil nu hvilket jeg slet ikke havde renget med. Har også fået arb. når jeg er færdigt med min udd. hvilket også er skønt at have fået på plads nu.

Har også lige købt et sæt tøj som bare slet ikke er min stil er til de sorte faver ja kedligt ved jeg men det er ved at være slut købt en lyse blå t-shirt som bare sidder samt et par lyse bukser og en "lysebrun" jakke og det hele sidder bare kunne slet ikke kende mig selv da jeg så mig i spejlet

Udover det har jeg fundet jordens dejligest kvinde. Kan stadig ikke se hvad hun ser i mig men det er også lige meget så længe hun står ved min side og jeg ved hendes.

Er der så ingen ting der er skidt jo sefølig er der det jeg arb. 51 timer om ugen og så kommer det andet oven i så i alt er det ca 62 timer om ugen.
Desuden lider jeg af b12 mangle hvilket vil sige jeg har været kostandt træt og har haft svært ved at koncetrer mig. har fået et skud b12 hos læge + nogle b12 piller håber at det hjælper. Tror jeg nu det gør har ihvert fald allrade nu meget mere energi end før og det er kun to dage siden jeg blev skudt.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hvad man ikke dør af bliver man stærk er publiceret 01/04-2005 18:49 af Frank Christensen (frank).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.