19 år siden

Lege rask

Vand
Halina Abram...
6 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
10.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Om at være tanketyven
Merida Dunbr...
5 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Hadet til ham der ødelagd...
Musenmia
4 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Hejsa kære dagbog efter en dejlig weekend hvor jeg har haft besøg af min far og mor fik set os lidt omkring i nærområdet Robert Jacobsens skulpturpark FPF lejren Vork hvor min mor var på lejr første gang i mitten at 60 erne åå sidste gang i 94 som tante for børnebørn jaaa åå så er FPF jo gennem disse blevet til FDF.

Under alle omstændigheder var det dejlit at se dem ååå ja så har jeg også fået min hund Pongo herned han skynte sig at hoppe ned af sofaen og krøb slukøret mod mig da jeg kom ind i stuen den slambert.

Så har jeg snakket med sygehuset idag pga en stadig sivning af væske fra operationssåret ved ankelen fik at vide det var ok ååå en besked om jeg skulle gå mest muligt med krykker for at benet kunne hele. Hmmm allerede torsdag smed jeg krykkerne da jeg vågnede fra sofaen skulle tisse og glemte at tage dem med ååå da Benet var uden smerter når jeg gik tænkte jeg hul i krykker åååå har listet rundt siden hmmm ikke så godt vil sygeplejersken sikkert sige hvis hun viste alt det jeg har gjort.

Nu er krykkerne så fundet frem igen fra hjørnet hvor de havde puttet sig under udmugningen inden mine forældre kom igår.

ej hvor er livet altså besværligt nu jeg skal slæbe rundt på krykkerne hver gang jeg skal rejse mig hmmm det gik meget bedre med at lege rask

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lege rask er publiceret 13/12-2004 09:49 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.