19 år siden

Juleferie startet

Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Sidste nyt.
Hanna Fink (...
3 år siden
Lykkedes at ride igennem ...
Regitze Møbi...
9 år siden
At skrive mig ud af tinge...
Bastian
11 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Helt ny og alt det dér
LizetteHE
11 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Om at spise æbler som Bor...
Olivia Birch...
9 år siden
Så er det nu
Josephine Lø...
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Holistisk eksistentialism...
Ansu Orheim ...
1 måned, 9 dage siden
Ring the bells that still...
Bastian
11 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Eksamensangst og mit nyes...
Merida Dunbr...
5 år siden
25.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Meningsforladt tankemylde...
Kasper Lund ...
9 år siden
Juleferie syge ferie?

Igår nåede jeg så dagen hvor jeg skulle opereres i bennet have fjernet arvæk i venstre ankelled.
Satte vækkeuret til at ringe kl 07 så jeg kunne fylde mine depoter med væske inden fasten til operation, ååå hold da op hvor var jeg bare tørstig dagen igennem, det er ikke let at faste uden noget drikkeligt dagen efter en julefrokost selv om jeg ikke var gået helt ned til julefrokosten mandag.

Måske det så var rasterne af alkohol fra julefrokosten der holdt mig i fuldkommen ro inden operationen, at jeg kunne turde give mig helt trygt hen i at valget var det rigtige for mig, ååå at jeg ville få et bedre liv førelighed efter operation.

Narkose lægen kom lagde en blokade under knæet i mine nervebaner ned til benet, mens han gjorde det spjættede mit ben vildt uhæmmet ååå helt ude af min kontrol som en puls der fik benet til at spjætte langt vildere end jeg ville kunne gøre ved en bevist handling mennn når bare man kan tør give slip på at miste kontrolen over sin krops bevægelser var der sådan set ingen smertee i det. ååå ja et sted følles mit ben stadig her dagen efter som om mine nervebaner er skåret over ååå jeg kun har begrænset føllelse i foden.

Lægen var tilfreds han fandt det arvæv han søgte ååå kunne fjerne det meste af det hvilket han tror betyder at mit ben bliver smertefrit i brug men at jeg ikke får større bevægelsefrihed i ankelledet at jeg stadig ikke vil kunne bøje foden ret meget opaf.

idag har jeg forsigtigt prøvet at støtte på bennet ååå ja det går ok ?? er om bennet er ok eller ja jeg stadig er så bedøvet af blokaden.

Nå under alle omstændigheder vil jeg iaften tage min forbinding af og gå i bad min fod er helt gul af en rensevæske de har kommet på.

Idag har jeg overvejet om jeg skulle se om jeg kunne få en omgang masage på Dotts briks inden jul tjekkede lige min konto for at se om der var penge ååå minsanten der var blevet puttet 6000kr ekstra på kontoen. penge som stammer fra en tastefejl banken gjorde i januar 2003 hvor de overførte 300 000 (afsluttende opgørelse bo med eks kæreste) men satte valør datoen til januar 2203 hvilket betyder jeg først ville få renter af pengene efter 200år.

forstår hvis ikke selv hvordan beløbet nøjagtig fremkommer men forventer en sener forklaring, under alle omstændigheder er der nu pludselig blevet råd til jul dog uden jeg forventer at give større gaver af den grund men ja rart med lidt + på kassekreditten.

Slutter af herfra Wildrose's stue hvor jeg med godt mod er startet på en rigtig lang juleferie.

ses Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Juleferie startet er publiceret 08/12-2004 12:39 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.