17 år siden

Juleferie startet

Frikadellemor
Olivia Birch...
7 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
9 år siden
Op på den hest!
Bastian
9 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
5 år siden
Tilstand - stilstand
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Karmacowboybukser og andr...
Olivia Birch...
7 år siden
skulderklap
Jette Peters...
5 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
9 år siden
Selvdestruerende selvreal...
Kasper Lund ...
5 år siden
Der bliver snart stille :...
Kellany Bram...
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
7 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
5 år siden
Roligt forelsket..
Sophie Hatte...
9 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
5 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
8 år siden
Besvær med at finde rundt...
Bella Donals...
5 år siden
Like & del
Olivia Birch...
7 år siden
Mandag kære mandag.
Malene Hahn
6 år siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
6 dage siden
Juleferie syge ferie?

Igår nåede jeg så dagen hvor jeg skulle opereres i bennet have fjernet arvæk i venstre ankelled.
Satte vækkeuret til at ringe kl 07 så jeg kunne fylde mine depoter med væske inden fasten til operation, ååå hold da op hvor var jeg bare tørstig dagen igennem, det er ikke let at faste uden noget drikkeligt dagen efter en julefrokost selv om jeg ikke var gået helt ned til julefrokosten mandag.

Måske det så var rasterne af alkohol fra julefrokosten der holdt mig i fuldkommen ro inden operationen, at jeg kunne turde give mig helt trygt hen i at valget var det rigtige for mig, ååå at jeg ville få et bedre liv førelighed efter operation.

Narkose lægen kom lagde en blokade under knæet i mine nervebaner ned til benet, mens han gjorde det spjættede mit ben vildt uhæmmet ååå helt ude af min kontrol som en puls der fik benet til at spjætte langt vildere end jeg ville kunne gøre ved en bevist handling mennn når bare man kan tør give slip på at miste kontrolen over sin krops bevægelser var der sådan set ingen smertee i det. ååå ja et sted følles mit ben stadig her dagen efter som om mine nervebaner er skåret over ååå jeg kun har begrænset føllelse i foden.

Lægen var tilfreds han fandt det arvæv han søgte ååå kunne fjerne det meste af det hvilket han tror betyder at mit ben bliver smertefrit i brug men at jeg ikke får større bevægelsefrihed i ankelledet at jeg stadig ikke vil kunne bøje foden ret meget opaf.

idag har jeg forsigtigt prøvet at støtte på bennet ååå ja det går ok ?? er om bennet er ok eller ja jeg stadig er så bedøvet af blokaden.

Nå under alle omstændigheder vil jeg iaften tage min forbinding af og gå i bad min fod er helt gul af en rensevæske de har kommet på.

Idag har jeg overvejet om jeg skulle se om jeg kunne få en omgang masage på Dotts briks inden jul tjekkede lige min konto for at se om der var penge ååå minsanten der var blevet puttet 6000kr ekstra på kontoen. penge som stammer fra en tastefejl banken gjorde i januar 2003 hvor de overførte 300 000 (afsluttende opgørelse bo med eks kæreste) men satte valør datoen til januar 2203 hvilket betyder jeg først ville få renter af pengene efter 200år.

forstår hvis ikke selv hvordan beløbet nøjagtig fremkommer men forventer en sener forklaring, under alle omstændigheder er der nu pludselig blevet råd til jul dog uden jeg forventer at give større gaver af den grund men ja rart med lidt + på kassekreditten.

Slutter af herfra Wildrose's stue hvor jeg med godt mod er startet på en rigtig lang juleferie.

ses Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Juleferie startet er publiceret 08/12-2004 12:39 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.