19 år siden

Når jeg bliver gammel

Den søde.
Ruth Christe...
7 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
9 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
8 år siden
Mails og tårer
Ace Burridge...
11 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Cheshire Cat Grin
Tine Sønder ...
12 år siden
Hurra!
Halina Abram...
6 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
I aften ser vi Hobitten i...
Carsten Cede...
9 år siden
Et lille hjerte krydser m...
ingelnielsen
11 år siden
Den gamle gartner
Peter
9 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Forbi ....
Halina Abram...
6 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
dating.
Ruth Christe...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Vil jeg holde jul hos vores børn på skift. Overbevise børn og svigerbørn om, at DE er MEGET bedre til at købe gaver til børnebørnene end jeg, og så nøjes med at betale mig fra det. Jeg vil færdes der hvor hyggen og de venlige mennesker er, og lade mig drage med af stemningen.

Jeg vil hoved rystende se mig omkring på alle de mennesker som stresser og jagter af sted hele december måned, for at opnå få timers klimaks den 24. I mit stille sind vil jeg tænke – Godt det ikke er mig ;-) og så vil jeg ellers tage mig et glas gløgg mere, og læne mig tilbage med et veltilpas smil på læben.

Ja ja drømme koster ( heldigvis ) ikke noget.

De sidste uger har den kørt med 180 km/t ( ikke bogstaveligt ) og når jeg så endelig har haft fri, så har den stået på julegave indkøb og forberedelser. Julestemning og hygge har været lidt af en by i Rusland, og jeg har endnu ikke fattet at vi er så tæt på.

Måske er jeg for god til at påtage mig mere end godt er. I bund og grund vil jeg gerne have styr og kontrol på enderne, for så ved JEG at det er i orden. Men det koster ?

En dag i sidste uge hvor det hele var noget møg fra morgenstunden, og jeg havde siddet og spekuleret over ALT det som jeg skulle nå, valgte jeg at tage hjem fra arbejde. Jeg lavede en liste over de gaver som skulle købes, og brugte så det meste af dagen på at løbe byen rundt. Puha………… Jeg nåede næsten listen igennem, med undtagelse af to som blev købt i dag, sammen med mandelgaven. Så nu kan julen bare komme an ;-)

Min kære far ringede om eftermiddagen, for at høre om hvorfor jeg allerede havde sat bilen kl. 7.00. Jeg fortalte ham grunden, og det var selvfølgelig også i orden. ( gud nåde trøste ham hvis det ikke var, da jeg også skulle købe julegaver fra ham ) Jeg var lidt uforstående overfor hvordan han viste hvornår jeg havde sat bilen.. Joo det havde han kunne se på den nye elektronisk p skive.. Hmm der er åbenbart en ” bagdel ” ved denne smarte tingest, som jeg ikke lige havde tænkt på ;-)

Min svigermor og hendes ven kom på gennem rejse fra England i fredags. De blev natten over og drog videre til Sjælland dagen efter. De kommer igen på torsdag og bliver til tredje juledag, hvor jeg regner med at tage den næste fridag ;-(

Jeg må hellere få samlet mig færdig og komme i seng. I morgen er der atter en dag med stressede mennesker og jag, så det er med at være oppe på dupperne.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Når jeg bliver gammel er publiceret 19/12-2004 22:19 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.