19 år siden

Nytårshilsen fra fortiden

Hvad er sommer for mig?
Jønsse
7 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
ressourceforløb the end
Martin Micha...
4 år siden
Godnat morgen
Hannah White...
8 år siden
Mere medicin tak
David Hansen...
16 dage siden
En god aften
Bastian
11 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Første dag.
Neola
3 år siden
En krone for dine tanker?
Karen Kris
9 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
10 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Byerne
Tine Sønder ...
11 år siden
Dag nr. 3 på fyldepennen....
Gaffa Brandt
11 år siden
Ja, så bli’r det til dagbog to dage i træk – det er jo helt vildt, efter den dagbogsindsats, jeg ellers har ydet på det sidste :o)

Jeg havde en lidt pudsig oplevelse i dag, som jeg lige fik lyst til at skrive ned…

Mens jeg lavede mad her til aften, indløb der en sms på min mobil med et ønske om et glædeligt nytår til mig og min familie fra Ole. Jeg kendte ikke det mobilnr. sms’en kom fra, men kender da flere, der hedder Ole, bl.a. har jeg en klient ved dette navn, så jeg svarede høfligt tilbage med gode nytårsønsker til ham og hans familie.. Og så gik jeg ellers videre med at stege frikadellerne..!

Få minutter efter ringede min mobil, og det viste sig at være den sms-afsendende Ole, som bare lige ville sige, at han var kommet til at sende til et forkert telefonnummer. OK, sagde jeg, det er jo bare, hvad der kan ske, men hvor havde han mit nr. fra ? Jamen, han var bare kommet til at trykke forkert, hvilket han beklagede, men ville gerne ha’ lov at stille mig et spørgsmål.. Ja..? Øh, har du engang boet i xxx-by, spurgte han ? Ja, det har jeg da… Nå, men så har vi kendt hinanden for 30-35 år siden, var hans svar. NÅ – hvem er du da, hvad er dit efternavn, spurgte jeg…..
Derefter gik snakken lidt frem og tilbage. Han havde så slået mit mobilnr. op på nettet inden han ringede op, og var blevet nysgerrig da han så mit navn og min bopæl… og underligt, underligt synes jeg, som tilfældet dog kan spille puds – faktisk viste det sig, at han og jeg var kærester engang, fra mit 16. til mit 20. år…! Vi har haft lidt sporadisk kontakt i årenes løb, men ikke de seneste ca. 15 år. Han bor nu temmelig langt herfra, var blevet skilt og har fået nye job m.m.

Lige nu kan jeg så ikke helt lade være med at tænke, om han måske havde slået mit navn op på nettet FØR han sendte sms’en…, men et sted tror jeg nu på hans historie, for selvom vi havde en hyggelig snak i nogle minutter, var der intet, der tydede på, at han var ude efter ny kontakt eller lignende.

Næ, jeg tror dette var et at tilfældighedernes små luner, og det var da meget sjovt sådan lige at få løftet sløret for en periode i en fjern fortid.

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nytårshilsen fra fortiden er publiceret 30/12-2004 00:35 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.