16 år siden

Nytårshilsen fra fortiden

Kreativitet overtager
Christacia
6 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
5 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
8 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
7 år siden
Overgangen fra en hjerneh...
Camilla Rasm...
5 år siden
I will never understand b...
MysteriousGi...
8 år siden
Helbred 2
Hanna Fink (...
5 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
5 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
6 år siden
Juletid
Gittepigen
8 år siden
Anne Linnet i Det Kongeli...
Kianna Kitte...
3 år siden
Hvem tror vi, at vi er?
Bella Donals...
4 år siden
Udtrækssofa og ubarberede...
Victoria Wan...
5 år siden
Samfundet trænger til en ...
Kianna Kitte...
3 år siden
Er godt på vej til at bli...
Bogelsker
8 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
6 år siden
Ja, så bli’r det til dagbog to dage i træk – det er jo helt vildt, efter den dagbogsindsats, jeg ellers har ydet på det sidste :o)

Jeg havde en lidt pudsig oplevelse i dag, som jeg lige fik lyst til at skrive ned…

Mens jeg lavede mad her til aften, indløb der en sms på min mobil med et ønske om et glædeligt nytår til mig og min familie fra Ole. Jeg kendte ikke det mobilnr. sms’en kom fra, men kender da flere, der hedder Ole, bl.a. har jeg en klient ved dette navn, så jeg svarede høfligt tilbage med gode nytårsønsker til ham og hans familie.. Og så gik jeg ellers videre med at stege frikadellerne..!

Få minutter efter ringede min mobil, og det viste sig at være den sms-afsendende Ole, som bare lige ville sige, at han var kommet til at sende til et forkert telefonnummer. OK, sagde jeg, det er jo bare, hvad der kan ske, men hvor havde han mit nr. fra ? Jamen, han var bare kommet til at trykke forkert, hvilket han beklagede, men ville gerne ha’ lov at stille mig et spørgsmål.. Ja..? Øh, har du engang boet i xxx-by, spurgte han ? Ja, det har jeg da… Nå, men så har vi kendt hinanden for 30-35 år siden, var hans svar. NÅ – hvem er du da, hvad er dit efternavn, spurgte jeg…..
Derefter gik snakken lidt frem og tilbage. Han havde så slået mit mobilnr. op på nettet inden han ringede op, og var blevet nysgerrig da han så mit navn og min bopæl… og underligt, underligt synes jeg, som tilfældet dog kan spille puds – faktisk viste det sig, at han og jeg var kærester engang, fra mit 16. til mit 20. år…! Vi har haft lidt sporadisk kontakt i årenes løb, men ikke de seneste ca. 15 år. Han bor nu temmelig langt herfra, var blevet skilt og har fået nye job m.m.

Lige nu kan jeg så ikke helt lade være med at tænke, om han måske havde slået mit navn op på nettet FØR han sendte sms’en…, men et sted tror jeg nu på hans historie, for selvom vi havde en hyggelig snak i nogle minutter, var der intet, der tydede på, at han var ude efter ny kontakt eller lignende.

Næ, jeg tror dette var et at tilfældighedernes små luner, og det var da meget sjovt sådan lige at få løftet sløret for en periode i en fjern fortid.

Kærligst
Wildrose

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nytårshilsen fra fortiden er publiceret 30/12-2004 00:35 af wildrose.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.