Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
No, i will not keep calm....
Julie Vester...
10 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Helbred
Hanna Fink (...
8 år siden
Sæl
Hanna Fink (...
9 år siden
Poetry Slan et skridt vid...
Martin Micha...
4 år siden
Det åbne øjeblik - Kasper...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lommefilosofi og valg - K...
Kasper Lund ...
9 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
Havørnen og Tigeren
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Sommerlandet
Hanna Fink (...
10 år siden
Pause
Hanna Fink (...
10 år siden
Hundetyven.
Regitze Møbi...
9 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Hej Dagbog!
Ja, kan ikke sove, så nu skriver jeg i stedet for her! Ved ikke rigtigt, hvad jeg skal skrive om, men jeg prøver noget...

Fik ringet til Bendt i aften - og til Hansen - og til Martin - og min storesøster, ikke at forglemme. Hyggeligt at høre noget til dem!

Hvor er andre mennesker egentlig en vigtig del af et menneskes liv, når det kommer til stykket. Det er ikke fordi det forbavser mig, som sådan, men alligevel... Det lyder lidt uhyggeligt, når man sådan skriver det ned. Hvor meget kan man tillade sig, at foretage sig, uden at spørge familie eller venner om lov? Jeg ved det ikke, og måske netop af den grund gør - og spør' - jeg så lidt som muligt.

Det går ellers godt med det jeg GØR!
Har fået redigeret manuskriptet til min kommende H.C. Andersen-samling færdigt. Derudover er Martin og jeg intenst igang med skriveprossessen til mit nye show "Vil De ha' en lille een?!". Det er min "flugt fra virkeligheden". Det går ellers godt med pillerne. De hjælper I DEN GRAD!!!! Jeg har det langt bedre, end jeg har haft det meget, meget længe! Men, der er jo selvfølgelig altid visse skygger og samvittighedsnag - det er klart...

Har ellers fået indkøbt nogle SK*** gode DVD-film. "Life with Judy Garland: ME & MY SHADOWS" med Judy Davies i rollen som den voksne Garland. Hun må være englands svar på Lisbet Dahl. De har lidt af det samme. Glimtet i øjet, med-næb-og-klør-rolle-forsvaret og charmen har de til fælles. Og så måden at smile på... Nå. Det er, med andre ord, en dejlig film, der viser hvor hård en kunstner-karriere kan være. Dernæst har jeg købt "Troldmanden fra Oz" (med den rigtige Judy Garland) og en single-CD med Britney Spears. Herligt, ikke?

På lydbogsfronten er det Jan Sonnergaards "Jeg er stadig bange for Kasper Michael Petersen" (sikkert stavet forkert). God bog. Især indledningsnovellen "Sarah" er gribende og smuk. Man får det virkelig dårligt, da den ender!

Ellers ved jeg ikke, hvad der mere er at fortælle?

NÅRH JO!!!! Har haft et rigtig godt nytår! Rigtig godt!

De varmeste hilsner:

Frederik.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Burde gå i seng... er publiceret 02/01-2005 01:58 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.