19 år siden

hans fødselsdag

Fin lørdag
David Hansen...
2 måneder, 21 dage siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Belvedere, #momlife & mis...
Racuelle Hei...
5 år siden
Livsperspektiv
Flickarocks
9 år siden
Fundet af en gammel ven
Bella Donals...
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
Oplæsning - Del 2
Syrene Hvid
6 år siden
Dag 6 på Fyldepennen. Fes...
Gaffa Brandt
11 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
At se tilbage
Simone Krist...
9 år siden
i går blev en fiasko... havde rykket min specielle "overraskelse" til i g¨r aftes, da jeg så kunne hælde lidt vin på ham og dermed højne chancen for succes... men det virkede bare slet slet ikke. ok, det var et sats og den virkede bare ikke. hold kæft, hvor følte jeg mig dum og ydmyget. mega-pinligt. for helvede, kunne han ikke bare have syntes at det var sjovt?

skulle ud til hans fødselsdag i morges og havde bagt en lækker chokolade kage og delt den i to lag. pyntede det øverste lag med glasur og Andreas 27 år. den blev så fin. men på cykelturen derud gik den i stykker. øverste lag var helt smadret og man kunne slet ikke se pynten. for helvede. kan jeg slet ikke gøre noget ordentligt? rimelig pinligt at dukke op med rundstykker, en smadret kage og en frøsnapper købt i panik. måtte lægge flødeskum og jordbær på nederste bund og fordele den smadrede top ud over... mærkeligt nok virkede det som om der var kommet mere kage og jeg måtte bare fylde top ovenpå. så grim en kage, det var udviklet til. min fine kage.

kom selvfølgelig til at tude over min fiasko og den pinligekage. men gaverne blev han glad for. en pung, vi havde kigget på og to drinksglas som han havde ønsket sig. og en drinksbog. og så var noget af blenderen fra jul ligesom også noget af gavn.

vill gerne være den der gav ham en god fødselsdag. men tror egentlig ikke at jeg gjorde noget specielt godt indtryk.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget hans fødselsdag er publiceret 13/01-2005 22:04 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.