Nye steder + gamle vitser

Fin lille weekend
David Hansen...
3 måneder, 8 dage siden
70 år + 3 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
I aften står den på sværd...
Carsten Cede...
9 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
På vej hjem
Halina Abram...
6 år siden
Fra jam til pølsefest
Martin Micha...
4 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
Taber-tangoen
Ansu Orheim ...
11 dage siden
Gnist...
Signe Unmack...
2 år siden
Hey dagbog, Jeg tænker på, at jeg skal finde frem til det sted jeg skal være til det der intro noget, som jo altid er i begyndelsen...det går nok, det plejer det jo, - jeg finder altid ud af det.

Så skal jeg også ha oprettet en profil et andet sted, det lovede jeg ligesom engang. Jeg har bare ikke haft overskud til det endnu, eller tænkt så meget over det. Jeg vil bare ikke sprede mig selv så mange steder igen, som jeg gjorde engang..tænkte der var flere chancer hvis man var flere steder..det var der ikke, fordi der alligevel ikke var nogen der kiggede..eller skrev.

13:07 - hej igen dagbog, - jeg kom til at grine over nogle af mine gamle vitser. Dem omkring sex :) det var fordi jeg lige hørte en kvinde snakke om sextilbud..så tænkte jeg, hmm sextilbud,..sådan et har jeg sku aldrig fået,..det tætteste jeg er kommet på at se dyner..er når lars larsen giver mig et godt tilbud...jeg ved sku ikke,..men det er ligesom ikke det samme...

Men der findes jo så mange teorier omkring hvordan verden fungere, en af dem er omkring paralelle verdner..hvor jeg i denne ikke rigtig kommer så mange steder...men så må der også være en verden hvor jeg virkelig rykker fra 0-100...og endnu bedre...en hvor jeg har privat chauffør..

hvilket minder mig om dengang jeg var barn :) og postbudet kom med en pakke...jeg havde vundet en legetøjs figur..det var en af de onde..en kvinde ved navn Evil-lyn...se det er lidt det samme idag,..hver gang jeg forsøger at åbne en "pakke" op :) så får jeg sku også kun en ond figur...desværre får jeg så bare ikke rigtig lov til, at lege med den...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nye steder + gamle vitser er publiceret 21/01-2005 11:09 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.