19 år siden

Norah ..........................

Lyst til livet
Halina Abram...
6 år siden
Kærlighed til et andet me...
Shawn Cee (J...
8 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Tag et lyn.
Regitze Møbi...
9 år siden
Nu 'det jul igen
Gittepigen
11 år siden
Vil du være min ven?
Mille33
11 år siden
Lige nu har jeg besøg af det allerkæreste menneske, min absolut bedste veninde, Christina. Hun er lige nu ude på det "lille hus" og jeg sidder med den bærbare på skødet.
Vi har spist hjemmelavet pizza, vindruer og snakket kærester, politik, familie m.m. og jeg elsker det, jeg elsker hende, så højt, så højt, at jeg ikke kan huske hvordan mit liv var, før hende.
Da vi mødte hinanden første gang - sagde det bare "klik" og ved det første øjekast vidste jeg, at vores forhold ville blive noget ganske særligt og helt specielt. 4 år er gået og for hver dag dèr er gået, er vi kommet tættere og tættere på hinanden. Hun kender mig, bedre end min mand gør det...fordi hende og jeg er meget li` hinanden. Vi synes om de samme ting, vi tænker på de samme mennesker, vi tænker på den samme måde og vores kærester ligner hinanden utrolig meget.
Vi har besluttet os for, at når vi engang bliver gamle, så skal vi på "olde-kolde" sammen ;-) Det glæder jeg mig meget til;-)
Hun er en fantastisk kvinde og hvor er jeg bare glad for, at hun er i mit liv og hun lige om lidt igen vil være i min stue ;-) ;-)

- Dicte.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Norah .......................... er publiceret 21/01-2005 20:10 af Dicte.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.