Dagen tiltaget med 49 min...
Hanna Fink (...
9 år siden
70 år + 2 dage
Peter Munk (...
10 år siden
Det var så den søndag.
Ellen Tang S...
11 år siden
at turde er at miste fodf...
Julie Vester...
10 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Sørgebind
Olivia Birch...
9 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 2 måneder siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Tanker om vægge med udsmy...
Olivia Birch...
9 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
hey dagbog, - ømmh jeg kom til idag at tænke på et af mine gamle barndoms minder..jeg husker så tydeligt sommeren 87, - dengang jeg var barn...vi kørte mod tyskland, og fandt en camping plads et sted ved mosel, - ja camping pladsen lå lige ud til mosel floden. Mine forældres venner, og deres børn var med :) så vi var jo to familier..det var skønt, vi legende..slog smut ud over vandt med sten...kiggede i de medbragte kikkerter, og så over på den andens sidses aftenlys.

Om dagen spillede vi minigolf, og tog en tur i vandland. Det var den fedeste ferie jeg nogen sinde havde været på...stemningen :) som barn ved mosel i den varme...det var fantastisk...men alle gode ting ender..ender inden ferien var omme..pludselig blev jeg syg, hver morgen rendte jeg ud og kastede op..det kom ganske pludseligt..så lysten til bare at komme væk og hjem meldte sig..det var ubehageligt..dengang sagde de til mig, at jeg måske var allergisk over for alle vinmarkerne..eller hvad fanden det var de ævlede om...

Men jeg har gået og tænk over de sidste par dage hvad der virkelig skete...jo, nede ved mosel floden var der et stort cement rør..en slags udløb..og en dag, da jeg gik på dette rør faldt jeg i vandet..det var ikke fordi jeg forblev lang tid i vandt...jeg syndte mig op og fik tørt tøj på...Men hvad hvis dette rør var et spildevands rør,..dengang i 80'erne forurenede man jo af helvede til..hvad hvis dette vand gjorde mig syg?

jeg ved ikke, - på en måde ville jeg godt tilbage i tiden og opleve denne dag igen...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget sommeren 87 er publiceret 27/01-2005 18:30 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.