19 år siden

lidt snak

Åh den vrede, den vrede!
Bastian
11 år siden
Karma is a bitch
caeciliaskov
7 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Transpsarante mennesker -...
Kasper Lund ...
8 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Der var engang.
Ruth Christe...
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Forvirret.
Line Ley Jen...
9 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
9 år siden
Husk at drømme en drøm i ...
Camilla Rasm...
9 år siden
jeg har det mærkeligt...

som jeg har tømmermænd, men det giver ikke særlig meget mening. jo, jeg drak da tre glas vin i går, men det burde jeg ligesom ikke få det skidt af. har hovedpine og kvalme. eller... jeg føler mig lidt nervøs. som min vejrtrækning ikke helt vil falde på plads og mit hjerte bare banker.

starter timer i dag og jeg har ikke den fjerneste lyst. slet ikke med den tekst jeg har skreveet til første gang. jeg graver mig langt langt ned. er også så uforberedt som man kan blive, jeg har ikke skaffet en eneste bog. aner slet ikke hvilke bøger vi i det hele taget skal bruge.

havde en god dag i går. havde jo lige fået penge, så jeg købte en frakke som mindede lidt om den dyre, men kun kostede 300. er jo en liiidt anden pris. spiste sushi med veninde og tog hjem og drak vin. desværre lokkede hun mig på chips, og jeg kan jo ikke sige nej. hvilket bevirkede at jeg på et tidspunkt blev MEGET rastløs og måtte have hende ud og hjem, så jeg kunne slippe af med alt det jeg havde spist. har ikke gjort det på den måde længe. men jeg fik det da ordnet, men jeg havde det stadig dårligt med mig selv. lå i sengen og kunne rigtig mærke min krop, fedtet på min ryg, jeg har fedt på min ryg! kunne slet ikke sove og lovede mig selv højt og helligt at melde mig ind i fitnesscenter, så snart jeg får løn fra vuggestue. øv.

ellers går det godt! havde fantastisk aften med andreas i fredags. var bare rart og hyggeligt og jeg lod være med at prøve på at lokke ham til fysisk sjove ting. blev og sov, men ikke så meget som rørte ham. havde det bare sjovt og havde lange samtaler om verden. sådan.

nu må jeg vist til det. ned til timer. forsyne mig med kaffe.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget lidt snak er publiceret 01/02-2005 10:56 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.