Lidt her og lidt der

Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Jeg skal have en lille pr...
SoffiG
10 år siden
Poetry slam
Martin Micha...
5 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
if Vejhjælp
David Hansen...
1 måned, 22 dage siden
Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
The same old storie
Julia Stampe
6 år siden
Nyt maleri
Jytte Westen...
9 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
AT forløb
Coleen
10 år siden
poop
Regitze Møbi...
9 år siden
Så er det blevet tid for en opdate i Beras verden.

Jeg sad lige og læste Dorphs indlæg, og blev næsten - kun næsten - lidt ærgelig over at denne weekend har stået i Footballens tegn. Det program ville jeg godt have set. Men foodball rangerede højere, nu var det jo også Super Bowl, sååå...

Men ellers går det godt, jeg håber at få mere overskud til at skrive, nu hvor jeg ikke bruger hele weekenden på football mere, der er pause til november. Måske kan jeg ligefrem skrive noget der hænger sammen, mere end tre ord.

Skolepraktiken er som skolepraktiken hele tiden har været, glad for den er der, men ønsker nu en rigtig elev plads. mærker sådan det grøne monster stikke hovedet frem når nogle af de andre kommer og fortæller at de har fået plads, jeg vil også, men det kommer, det siger alle.

Min asma har det ikke godt, vores kat storfæller i øjeblikket, og hun har forbud mod at komme i soveværelset. så søvn er så som så, hun står og hyler udenfor døren, og jeg nyser fordi min søde mand ikke er så god til at holde hende ude når jeg ikke lige ligger ved siden af ham. Men jeg overlever..

Eller går det godt, vi løber lidt rundt og har søvnløse nætter ved tanken om at den mellemste af vores børn skal konfirmeres. Pengene er meget små lige nu, men jeg skal bare få det til at hænge sammen, det ender nok med at jeg må en tur forbi banken og tale med vores fantastiske bankrådgiver..

Jeg ved ikke hvad jeg skal skrive mere, så jeg løber..

Knus Bera...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Lidt her og lidt der er publiceret 07/02-2005 09:37 af Birgitte Andersen (Birgitte).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.