Et hestehoved foran.

Når lykken holder ferie.....
Marlene Gran...
10 år siden
Højskolehjemkomst.
Hanna Fink (...
8 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
5 år siden
starten på noget.
Liza Abildsk...
7 år siden
Alice, we are not in Wond...
Tine Sønder ...
10 år siden
Kjære dagbok
Sunstar31
7 år siden
Drømme
Salomon
7 år siden
En lidt hård weekend, kry...
xangelx
5 år siden
Galde med sukkerglasur og...
Olivia Birch...
6 år siden
Mit hovede er fyldt
SkriveTøsen
9 år siden
På kommunalkontoret
Bjørn Langki...
29 dage siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
13 år siden
Livet tur-retur
denblaahund
7 år siden
Forårsnadver til online-u...
Camilla Rasm...
7 år siden
god start på dagen
Jette Peters...
5 år siden
Skagen
Peter
8 år siden
Nede på point
Olivia Birch...
7 år siden
Den Forkerte Chili.
Kenny Raun (...
7 år siden
Problemer?
EmmaBechh
8 år siden
Vent på mig
Halina Abram...
4 år siden
En aften med oplæsning, v...
Olivia Birch...
7 år siden
Lad os sammen hylde nørdh...
Katrine Søre...
8 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
7 år siden
Så gik endnu en weekend. En weekend, der har været kreativ, så jeg slet ikke har haft tid til at ruge over mine små problemer. Det er nu også som om tågen er ved at lette igen og det atter lysner for mig.

Det skyldes ikke mindst alle de dejlige breve, som jeg har modtaget med søde og omsorgsfulde tanker. Det varmer så utroligt meget. Det er jo det, der gør, at Fyldepennen er så godt et sted at begå sig. Det er fuld legal at skrive sine tanker ned - uanset hvilke tanker det drejer sig om og er man heldig, som jeg var, kommer der respons. Endnu en gang vil jeg gerne sige TAK for hver en hilsen, som jeg fik til min seneste dagbog.

Som sagt har Anne og jeg været meget kreative i weekenden. Anne kom hjem i fredags og fortalte, at de skulle holde fastelavn på efterskolen mandag aften og komme udklædte. Anne vidste ikke, hvad hun skulle finde på, men ville egentligt gerne være cowboy på en hest. Der var ikke langt fra tanke til handling og snart var hun i gang med at lave form til hesten af papkasser og hun fik tegnet en arbejdsseddel. Hesten skulle være sådan en´, som hun tager nedover sig, så hun selv er rytteren og så hænger der ben ned på begge sider, så det ser ud som om hun sidder på hesten.

Lørdag formiddag gik vi i gang med projektet. Mørkerød welour, garn til man og hale, ståltråd i ørerne og pladevat til at stoppe ud med. Mange små detaljer blev applikeret og der blev syet og stoppet ud. Hver især havde vi travlt med hesten og vi nåede at blive færdig, inden hun igen drog af sted til skolen.

Næste store projekt er så bakkesangerindekjolen til dilettant. I fredags kørte jeg ind til Genbrugsen for at finde stof til kjolen. Jeg var heldig at finde noget sødt stof og et stort stykke gyldent blondestof. I alt gav jeg 30 kroner for herlighederne og kan jeg få kjolen syet, som den jeg har inde i hovedet - ja, så kommer den til at ligne en halv million. Det bliver sjovt at komme i gang.

Først skal huset have en omgang. Det bærer præg af, at der er blevet produceret hest. Stoffet fnullede, garnet støvede, trådrester og knappenåle ligger hist og pist og klippebordet er overstrøet med stofrester, mønsterpapir og flere knappenåle og på gulvet står strygebræt og strygejern. Der ligger endnu mere stof og pladevat både i stue, køkken og gang.

Carlos bil er gået i stykker. Det er han meget træt af og det er jeg sådan set også. Heldigvis har vi hver vor bil, så i morgen må han låne min og så var det meningen, at jeg ville cykle til Ribe til gymnastik. Det luftede jeg for min nabo - min stand-up makker og hun tilbød at køre mig derind. Hun skulle alligevel ind til byen. Hun er sød og jeg er heldig.

Solen har skinnet i dag og nu har nattefrosten sat ind. Dagen er ved at være forbi og mørket har sænket sig. Det får mig til at tænke på i fredags, da Carlo og jeg kom kørende ud ad en mørk vej. Carlo kørte og jeg sad ved siden af med min vandflaske - uden låg. Pludselig måtte han bremse op for to rådyr, der kom springende over vejen og jeg fik et mindre styrtbad, da vandet fløj op af min flaske og lige ned i hovedet på mig. Vi kom sådan til at grine. Hehe

Nu er det absolut godnattid. Hej til alle jer - pas godt på jer selv.

Hyggehejsa fra en kreativ Nellemor.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Et hestehoved foran. er publiceret 06/02-2005 22:31 af Ellen Tang Sørensen (nellemor).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.