Fin lille weekend
David Hansen...
2 måneder, 28 dage siden
Verden holder vejret!
Marlene Gran...
11 år siden
Smil grill og musik 2020
Martin Micha...
3 år siden
Næsen i en bog.
Ruth Christe...
7 år siden
14.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Da jeg blev student
Olivia Birch...
7 år siden
Måske læsedag
David Hansen...
3 måneder, 4 dage siden
Så her er jeg.......
Anonymusmama
6 år siden
D. 26/10-2012
Louise Jørge...
11 år siden
Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Kære natbog (I)
Olivia Birch...
9 år siden
Drømmen om huset ved have...
Ruth Christe...
7 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Hejsa

endnu en dag er gået ååå havd har jeg så bedrevet?.

stod tidligt op fik min datter kørt hjem til sin mor, kørte til Broens garage, hvor jeg afmonterede det ekstra bateri i bilen før jeg mødte, da bilen skulle synes ååå min angst for den ikke kunne gå gennem syn med det i.

Bilen gik gennem synet. faktisk var det sikkert meget heldigt den skulle synes for nedenunder bilen hang binzin pumpen løs ååå hvis jeg havde kørt over en gren eller lignene ville binzin pumpen sikkert blive rykket af. hmm men nu har jeg fået den bundet op sat det eksta bateri i så hr frost kan bare komme an min bil kan starte selv i meget koldt vejr nu))

På broen åbnede jeg for vandet i brønden med vanduret efter ledningen ud til værkstedet var frosset i sidste uge åå ud fossede vandet i brønden sååå vvs-er er bestilt til opgaven.

I weekenden har vi været her i sommerhuset ååå da vi ankom fredag ååå jeg farede ud på toiletet vidste det sig der ikke løb nyt vand i toiletet efter udskyldning åååå nej tænkte jeg en weekend uden vand. heldigvis var der vand i alle andre haner end toiletet sååå vi kunne jo altid skylle ud med en spand vand.

men efter et fyrfadlys havde varmet på vandrøret på toiletet i få minuter var alt igen i orden i det lille hus i skoven.

da jeg kom hjem fra job idag varmede solen helt forårsvarmt ååå lokkede mig på tur med hunden ååå det blev en meget lang tur jeg blev hele tiden fanget i spærrede stier pga væltede træer fra stormen sååå turen varede godt 1 1/2 time ååå jeg nærmest slæbte mig hjem satte mig fuldstændig smadret i sofaen.

glæder mig til imorgen aften hvor jeg igen igen tager HJEM til min kæreste i Vejle hvor jeg har fri onsdag til en tur ved fysiaterapi med mit gamle ben som heldigvis langsomt bliver bedre og bedre.

Kan i alle have en rigtig god aften

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget frosne rør er publiceret 07/03-2005 21:38 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.