Læseferie... næsten
Michala Esch...
11 år siden
Konklusion vakget 2019
Martin Micha...
4 år siden
Aftengalde, og The rollin...
Kasper Lund ...
8 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 25 dage siden
Nørrebroske minder.
Rudi Kouring...
8 år siden
Kære natbog (XX)
Olivia Birch...
8 år siden
Once upon a time
Morten Aske ...
10 år siden
Hverdag igen
Michala Esch...
11 år siden
Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Dagens Danmark.
Ruth Christe...
7 år siden
Kommunikation!
Racuelle Hei...
9 år siden
Lettet!!
Mille Larsen...
2 år siden
Genboen.
Ruth Christe...
7 år siden
Jeg er ikke en slave - Ka...
Kasper Lund ...
8 år siden
Aaaaahhhhhh.........
Sylvia Ebbes...
11 år siden
Fødselsdagsweekend.
Michala Esch...
16 år siden
Spejle
Marie Martin...
10 år siden
Hvalsang
Tine Sønder ...
11 år siden
Dejlig påske og stæren fl...
Mikala Rosen...
15 år siden
Tudefjæset - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
Pensionisten
Hanna Fink (...
8 år siden
Et lille lys i mørket
Gittepigen
11 år siden
Farvel til ”vores udveksl...
Carsten Cede...
9 år siden
André´s far ringede i går og fortalte, at gården havde ringet til ham, da André havde pakket hans tøj og ville stikke af !! Der hellers været langt imellem hans ” ture ” siden han begyndte på pillerne, men så snart der sker en ændring i hans hverdag, så går det galt for ham.

Dem som ejer og driver stedet er taget på ferie i Norge, så det er det faste personale som har ansvaret. André har fået et rigtigt godt forhold til en af de kvindelige pædagoger, og hende var der så blevet ringet efter. Hun skulle normalt første havde mødt kl. 21.00, men havde smidt alt hvad hun havde i hænderne, og taget der ud. Det er ikke første gang at dette sker !!
Enden på det hele blev, at hun havde taget ham med hjem privat, og ville så tage ham med retur på gården når hun skulle møde kl. 21.00.

Jeg ringede hjem til hende, og fik en snak både med hende og André. Han var faldet ned på jorden, og havde det godt igen.

Noget som bekymre mig er, at når André skal hjemsendes til kommunen, hvad vil der så ske !!
Jeg vil jo hjertens gerne have ham hjem igen, men er også bekymret for hvordan det skal forløbe. André har en onkel som også er handicappet, men som stadig bor hjemme. Jeg har i alle årene sagt, at jeg mener at der er forkert da hans forældre jo ikke er udødelige, og falder væk på et eller andet tidspunkt, og hvad så !! Onklen er i dag 38 år.

Jeg har sagt på gården, at kommunen ikke skal bryde sig om at hjemsende André uden nogen form for aktiveringstilbud. Han skal have en ( meget ) fast og struktureret hverdag, og helst voksen kontakt hele tiden.
Han vil som udgangspunkt godt kunne bo hjemme, og så have en eller anden form for beskæftigelse. Men så kan jeg risikere, at ende i den samme situation som mine tidl. Svigerforældre, hvor han ikke lærer at stå på egne ben, og tage ansvar i samme grad som hvis han havde sit eget.

Der findes et bosted her i byen som jeg er lidt lun på ;-) Alle beboerne har deres egen lejlighed, men der er så nogen fælles lokaler hvor der er tilknyttet personale, som holder opsyn og hjælper beboerne. De har også fælles spisning, og tager på ture sammen. Jeg har forhørt mig både hos personalet og beboerne om stedet, og det virker til at være rigtig godt.
Min største bekymring vil nok være – ville han stikke af hjem til os, hvis han ikke lige kunne se sig ud af en situationen !! Ikke fordi at det ville betyde noget. Hellere det end at han flakker rundt !! Han kan desværre ikke sætte ord på hans tanker når det går op i en spids, og fortælle hvad det er som gør ham ked af det, eller vred. Så hellere tage halen imellem benene, og stikke af.

Hmm nu ikke tage sorgerne på forskud !!

Vi skulle have været til forældreseminar både i januar og februar, men kom det ikke. Den ene gang kunne vi ikke få det til at hænge sammen, og den anden gang var jeg fyldt op med div. problemstillinger, og orkede det simpelthen ikke.
Det var lidt ærgerligt, da det var et fantastisk godt initiativ. Man kan jo bare håbe, at der kommer noget på et senere tidspunkt.

Michelle´s sag er blevet udskudt på ubestemt tid, da politiet har lavet en procedure fejl i deres iver med at overholde den tidsramme som regeringen har pålagt dem. Det er lidt, for ikke at sige MEGET træls.

Det skoleforløb som hun er startet på virker til at være rigtig godt for hende. Der stilles ikke krav til færdigheder, andet end de skal møde til tiden og er engageret i det de laver. Hun har lagt ud med et hold som beskæftiger sig med billedkunst.

Nej nu går den vist ikke længere, hvis jeg skal have lagt lidt fra dagen her hjemme ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Hjem til mor er publiceret 08/03-2005 17:56 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.