19 år siden

en værre nat

13/07/2016: UFO
Cecilie Revs...
7 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Kære natbog (XVI) – ingen...
Olivia Birch...
8 år siden
Det var pindsvinets hjem
Olivia Birch...
8 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Ptojekt SØNDAGSJAM
Martin Micha...
4 år siden
D.25/3 - En ny start!
ListenToTheG...
11 år siden
Flytnings-spænding, og li...
Kasper Lund ...
8 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
9 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Split mig ad - Kasper Lun...
Kasper Lund ...
8 år siden
havde mareridt. to gange.
andreas var sammen med pigen igen. de gik forbi mig i min opgang og ignorerede mig. jeg kunne se ud af mit vindue, at de de dansede lancier med en masse andre. var så såret og jaloux. endte med at jeg opførte mig pinligt og folk ville have mig spærret inde på en psykiatrisk afdeling.

så vågnede jeg.
men jeg faldt i søvn igen.

jeg var til middag på en restaurant. de to var der. og andreas skulle hele tiden røre ved hendes hår og kysse hende. de sad over for mig, så det var lidt svært at ignorere, men jeg prøvede. kan huske at jeg hele tiden havde sætningen "at lægge ansigtet i de rette folder" på hjernen. på et tidspunkt stillede de sig lige bagved mig og kyssede, så jeg kunne høre det. sad med fingrene i ørerne og var ved at blive vanvittig. jeg skiftevis sad og hadede hende og grinede af hende, fordi hun en gang imellem skiftede frisure til noget mærkeligt 80er kort hår. langt i nakken og en mystisk farve.

har selvsagt sovet skidt. jeg er så bange for at han får en kæreste. ved godt at han ikke er typen der kaster sig selv i grams. også tarveligt af R at sige, at han vist gerne snart vil have en. sådan tænker andreas slet ikke, det ved jeg. det er hende der ikke kan leve to uger uden en kæreste. han kan godt. argh, jeg dør, hvis han får en kæreste før jeg er kommet over ham. kan jeg slet ikke magte. så bliver jeg rykket endnu længere ned på prioriteringslisten og måske vil hun slet ikke have at han ser mig. ved godt at det vil han ikke gå med til. der vil blive skåret kraftigt ned på natascha-tiden, det er helt sikkert. og den er sparsom nok i forvejen! jeg skal bare være kommet over ham inden han finder en kæreste.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget en værre nat er publiceret 27/03-2005 12:16 af Natascha.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.