19 år siden

Jeg er heldigvis helt normal :-)

Søster Jenna var i fjerns...
Poul Brasch ...
11 år siden
Udstilling
Hanna Fink (...
11 år siden
Under isen
Tine Sønder ...
11 år siden
Dagen i dag
Salomon
9 år siden
3108 2019 kom pas passer ...
Martin Micha...
4 år siden
Spøgelser på vikingemarke...
Carsten Cede...
9 år siden
So many feelings on one t...
MysteriousGi...
11 år siden
Om alt og intet
Lisa Brøndbe...
3 år siden
Gymasie-grammatik & hygge...
Ash Renashan...
10 år siden
Under konstruktion
David Hansen...
1 måned, 12 dage siden
13 dage endnu... måske...
Michala Esch...
14 år siden
P's liv, en skriveproces ...
Camilla Rasm...
10 år siden
Spoken Word Festival 2014...
Kenneth N. C...
9 år siden
Summen af laster er konstant... var der engang en, der sagde. Så jeg ved ikke rigtig om jeg skal gøre noget ved min afhængighed af internet-auktioner. Jeg mener... det kunne jo gå hen og blive MEGET VÆRRE!!!

Som det er nu, så er det bare en TRANG. Jeg MÅ bare byde, når jeg nu ser alle de dejlige, specielle ting, der løfter hjemmet fra et Ikea-katalog til et signal om en person, der kan tænke selv. Men men men... det koster - fælt. Også selv om jeg er rigtig god til at lade tingene recirkulere, så de sælges igen, når jeg falder over noget nyt uundværligt. For af en eller anden grund, så fik søster alle købmands-generne i vores familie, så for hver gang jeg sælger videre, så lader det til at jeg taber penge. Æv. Men så igen. Hvad ER penge egentlig? Andet end energi. Og energi har jo som bekendt ikke godt af at stå stille.

Og der ER jo så mange uundværlige ting på Lauritz.com og lignende steder. Jeg mener... når man nu har bornholmske aner, så må det da være en menneskeret at byde på en reproduktion af Åkirkeby Døbefont. Den er kun 24 cm. og passer fint ind i enhver stue. Og interessant er den jo. Den eneste døbefont med runetegn i DK.

Så er der også altid et passende samtaleemne, hvis der skulle komme kedelige gæster på besøge. \'Har du forresten set min reproduktive døbefont?\'

Eller også så er det afhængighed. På samme slemme måde som al afhængighed. Det kan passende afprøves ved 7 dages askese. Hvis man får abstinenser, så er den gal.

Og hvad så hvis den er gal? Kan det ikke være lige meget? Så længe man har det sjovt.

Jo, jeg tror, at summen af laster er konstant. Hvis jeg ikke kastede mig over uundværlige internet-ting, så travede jeg sikkert byens tøjbutikker igennem. Så.... jeg fortsætter min last lidt endnu.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg er heldigvis helt normal :-) er publiceret 27/04-2005 01:25 af Lone Jensen (L23one).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.