19 år siden

Kære Thomas

Fødselsdagsgave
Hanna Fink (...
5 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Resume af projekt SØNDAGS...
Martin Micha...
4 år siden
Den Mørke Tid
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Tak Til Personen, Der Stj...
Kianna Kitte...
2 år siden
Det aktive...
Poul Brasch ...
11 år siden
Onsdag - dagen profilen h...
Annabell Nie...
10 år siden
Vægttab og jobsøgning
Racuelle Hei...
6 år siden
Jeg er faktisk skide sur på dig! Sidder her og er lige kommet hjem efter endnu en aften, hvor du umotiveret dukker op. Har lyst til at spørge dig, hvorfor det lige er, at du mener, at du har ret til at være der - du går der ikke mere, det gør jeg. Give me a break, vil du ikke.

Og med det sagt, så har du jo ret til at være der, men jeg ville bare gerne være advaret om, at du kom. Jeg er ikke lige typen, der kysser rundt eller noget - og er vist blevet mere og mere sur på dig over, at du skulle køre sådan et spil op over for mig. Du betød noget på en absurd måde, fordi jeg godt vidste, at så snart du bragte kæresten på banen, så var det løb kørt. Og samtidig, så var jeg glad for, at du bragte det på banen så sent, fordi jeg var bakket ud, så snart du havde sagt noget ellers.

Men kort sagt - gider du ikke advare mig næste gang, du tænker at dukke op, så jeg ikke får endnu en aften ødelagt af dig? Jeg bliver gerne hjemme, hvis det er det, der skal til.

Sov godt - nu er søvnen tiltrængt for mig efter knap otte timer på tre døgn, hvilket ikke skal opfattes som en undskyldning for at skrive til dig. Det har jeg villet i nogen tid. Ventede bare på, at det blev for meget. Det blev det nu!

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Kære Thomas er publiceret 30/04-2005 04:04 af Engel.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.