Siden sidst (arbejde, vægt, sukkersyge?!)

Efterskrift
Hanna Fink (...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Det her er ikke mit land
Olivia Birch...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Kære natbog (IX)
Olivia Birch...
8 år siden
Mystisk tilbageblik
kaotiskkaos
6 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Hold mig i hjertet for en...
Kasper Lund ...
7 år siden
Kære natbog (XI) – zombie...
Olivia Birch...
8 år siden
Smooth Criminal
Olivia Birch...
8 år siden
Perfektionismen dræber mi...
Neola
3 år siden
uden søvn
Kenny Raun (...
9 år siden
Tankers paradis?
Katrine Søre...
10 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Næste stop: normalitet
Syrene Hvid
5 år siden
Israel
Salomon
9 år siden
Bedstemor på dating.
Ruth Christe...
7 år siden
At overliste en seksårig
Olivia Birch...
8 år siden
Ja, det er noget tid siden jeg sidst skrev her.. Gad vidst om nogen overhovedet kan huske hvem jeg er.

Jeg har fulgt med og har ind imellem også haft lyst til at skrive, men jeg har simpelthen ikke rigtig haft overskudet til det.

Sidst jeg skrev var jeg lige begyndt på mit arbejde i Bilka. Der blev jeg fastansat og arbejder der stadig. Det går fint, omend det er ret hårdt for skuldre og håndled og man bliver indimellem træt af visse kunder.. Nogle er bare så uciviliserede og ser på os ekspedienter som en flok inkompetente høns. Men det er så en hel anden boldgade.

Jeg søger stadig læreplads og har da også været til nogle interessante samtaler, hvoraf den ene var jeg ret sikker på gav pote.. Men faktum er desværre stadig at jeg ingen læreplads har fået. Trist! Dog glæder jeg mig over at jeg har mit arbejde og den forbedrede økonomi der har fulgt i farvandet med den.

Kæresten har deværre ikke fundet arbejde endnu, men det er også forbundet i at han fik en arbejdsskade i knæet. Vi har ventet længe på at han skulle opereres og endelig efter tre aflysninger, gik det i opfyldelse for nylig. Nu går han så og er ved at komme sig og det går da også fremad. Så må vi se.. Han overvejer blandt andet lidt en ny uddannelse.

Udover det er jeg vendt tilbage på min kur efter en lang periode hvor jeg ikke har bekymret mig ret meget om hvad jeg spiste og bare nød livet så at sige.. Denne gang er lidt noget andet (hvor tit har man ikke sagt det? - men ikke desto mindre er det sandt!) Jeg fik på min måde en forskrækkelse.. Har haft nogle svimmelhedsanfald og lignende tegn på sukkersyge.. Og har da også været på sygehuset og få taget blodprøve, som viste et eller andet tal på 39, som max. må være på 40 og det betød så at jeg skal ud og have taget endnu en blodprøve for at udelukke sukkersyge.. Den blodprøve skal tages på onsdag.. Så nu må vi se.. Ved jo ikke engang om det er det jeg fejlede, men siden jeg er begyndt på min kur for sart 4 uger siden og har tabt 4,5 kg. på de tre af dem, har jeg stort set ikke haft nogle anfald af svimmelhed.

Kuren går også godt. Den er meget nemmere at følge, end da jeg fulgte DDV, for her har jeg mulighed for at være lidt spontan, eller spise en is ved skovsøen til sommer.

Kæresten er ude og hente min fars bil nu her og så skal vi til Sdr. jylland om lidt. Svigermor og svigerfar har fødselsdag, plus der er en del venner der lige skal ses til, så det bliver som sædvanlig en weekend med gang i.

God weekend til dem som måtte læse dette.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Siden sidst (arbejde, vægt, sukkersyge?!) er publiceret 06/05-2005 13:12 af Karina Hinze (mismismiav).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.