Livsglæde og taknemmelighed en regnfuld dag

Rocketman - Kasper Lund
Kasper Lund ...
8 år siden
Jeg skrev en tekst jeg sk...
Regitze Møbi...
9 år siden
Lidt af det ene og det an...
Michala Esch...
16 år siden
Af jord er du kommet, af ...
Poul Brasch ...
4 år siden
Kreativitet overtager
Christacia
10 år siden
Kære Hr. Rasmussen - Jeg ...
Christian Ba...
9 år siden
Er du lesbisk
Jønsse
8 år siden
Problemer?
EmmaBechh
10 år siden
Den årlige kaosdag - Kasp...
Kasper Lund ...
8 år siden
Livet er en rejse
Salomon
9 år siden
Omvendt ordstilling og te...
David Hansen...
3 måneder, 6 dage siden
Modtog bog fire og fem
JesperSB
2 år siden
Skovtur
Jytte Westen...
10 år siden
Sø med ?
Mikala Rosen...
12 år siden
Tvivl.
ceciliemarie
12 år siden
den første dag år 2013
bondeven
11 år siden
Farvel Bornholm
Jytte Westen...
9 år siden
Så blev det gjort.
Ace Burridge...
10 år siden
Idag har vejret været meget skiftende mellem sol, hagl og blæst.
Så jeg har skiftet aktiviteter sammen med vejret.

Jeg har fået ompottet mine chillier, som jeg selv har taget frø af fra sidste år. Her kunne jeg stå inde i mit drivhus i tørvejr.
Så har jeg gjort klar til plante til i drivhuset. Det bliver til chilli, tomat og skoleagurk og så alle de blomster, jeg kan få plads til. I år vil jeg bare have et farveorgie.
Og lidt konkurrence skal der også være for manden har nemlig også sit eget drivhus. Og sidste år var hans bugnende fuld af alting, mens mit ikke blev klar før sidst på sæsonen.

Da solen så kom frem, gik jeg igang med at fremstille et plantestativ til min clematis, der står i krukken ved indkørslen.
Her måte jeg lige tænke kreativt. Normalt laver jeg dem af pil, som jeg dyrker, i håb om at få nok til at flette kurve af. Men eftersom jeg har haft en længere "downperiode" i efteråret/vinteren, har jeg ikke fået høstet mine pil.
Men jeg havde da lige klippet elefantgræsset ned og havde masser af snor fra halmballer, fra den gang vi havde et lille shetlandsføl stående i garagen. Jo- jo flaske hver 4.time døgnet rundt den første måned. Så var det lettere at have føllet hjemme end nede i stalden 1. km væk.
Så jeg flettede mit stativ med elefantgræs og halmsnor. Og det blev da ret flot.

Jeg nåede også i Storcenteret sammen med den yngste datter og fik købt agurkplanter.
Pludselig stødte jeg på en af vores tidligere nære venner, som vi mistede kontakten med, da han mistede sin kone og søn ved en trafikulykke for 3 år siden. Han lyste op da han fik øje på mig, gav mig et ordenlig knus og sagde at jeg skulle hilse på hans nye kone. Det er længe siden, jeg har set et så lykkeligt menneske og jeg blev selv så glad.

Jeg har også fået skrevet lidt idag - en juraopgave jeg skal have færdig - og selv om jeg på et tidspunkt fór vild i alle paragrafferne så er det dejligt at se opgaven skride frem.

Sammenhængen i alt det, jeg har lavet idag, er erkendelsen af, at livet er dejligt - trods alt! Det er forår og alt omkring mig vidner om at livet går videre og at jeg skal huske at nyde det.
Jeg er godt på vej til at have overskud til en masse ting og at elske livet igen, efter de sidste 4 år med sygdom, død og skuffelser.

Og sender en taknemmelig tanke til de mennesker, der har hjulpet mig, mens det så sortest ud. Både dem, der ved at de har hjulpet og dem, der ikke er klar over, at netop deres indsats og interesse har hjulpet mig videre.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Livsglæde og taknemmelighed en regnfuld dag er publiceret 07/05-2005 22:31 af Pia H. Nielsen (Pia Nielsen).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.