Brakvand
Marie Martin...
10 år siden
En lørdag.
Michala Esch...
15 år siden
Drømmwn
Martin Micha...
5 år siden
En røverhistorie i toget
Anders Husma...
9 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Uden kontrol
Hanna Fink (...
10 år siden
Men det udelod jeg
Carina Malen...
5 år siden
Kære natbog (X)
Olivia Birch...
9 år siden
Et digt
Peter Munk (...
10 år siden
Lidt af hvert.
Hanna Fink (...
7 år siden
Skavanker
David Hansen...
1 måned, 23 dage siden
Hey dagbog, jeg er med i et spil der hedder guild wars..igår lykkes det mig så, - efter en hel dag at have forsøgt med forskellige folk, at klare den sværeste af de 3 tests der var i spillet...idag klarede jeg så med andre de 2 andre tests..de var heller ikke lette..men så kom den sidste test, - en 4. test...jeg skulle nu kæmpe imod mig selv, for at kunne komme videre *G* det var sku svært...men de første gange tænkte jeg...lad mig gå ind i kampen med alt det sort magi jeg har..lad mig kunne gøre ham syg, lad mig tage alle mine stærke spells med mig..og alle det store helbredelses magi...hmm, proplemet var så bare, - at "ham" jeg ventede kunne nøjagtig de samme ting som mig...altså knærne sygdom afsted..tage mit helbred på mange måder, og helbrede sig selv lyn hurtigt..det var en kamp jeg ikke kunne vinde..

Til sidst måtte jeg gå der ind i max mine underbukser :)..nej men altså, et enkelt lille våben, også et re-generations spell...jeg fandt ud af, at det var den eneste magi ting fjenden ikke gad benytte, af mit arsenal..og det blev hans undergang...selv om det holdt hårdt.

jeg er kommet frem til et sted i spillet nu, hvor der ikke er så mange...listen over folk man kan få med sig bliver tyndere og tyndere..men de skal jo nok komme dertil engang..

nå men ellers var jeg jo med i en "guild" en havde startet..efter lang tid hvor der ikke rigtig skete noget..har ham der startede den...forladt den! - så var der kun mig og et par andre tilbage..så gav jeg lederskabet videre..og smuttede selv...måske finder jeg en bedre guild, med nogle flere folk i.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Jeg gjorde det :) er publiceret 16/05-2005 17:06 af Kenny Raun (thejester).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.