Nu varer det ikke længe...

Ligegyldige værdier - Kas...
Kasper Lund ...
9 år siden
Tanker
Luxuryline
9 år siden
Firserdate
Tine Sønder ...
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
En dagdog?
Kellany Bram...
11 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Yoga
Ida Hansen (...
7 år siden
Udgivelse - proces og drø...
Ansu Orheim ...
1 måned, 12 dage siden
Tilbage for en kort bemær...
Kasper Lund ...
7 år siden
Er det noget eller det fo...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Hvor skal vi hen?
Liza Abildsk...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Livets Tankespind
Caby
9 år siden
Storskrald
Hanna Fink (...
7 år siden
Julius første fisk!
Kaj-Benny
11 år siden
Stemme
Halina Abram...
6 år siden
Ja, kære Dagbog!
Så er jeg her lidt igen.
Vores egen internetforbindelse har fungeret lidt (meget dårligt) i en uges tid. Min onkel Gert var så sød at komme at hjælpe os med det sidste onsdag, og igår var han der så igen, for at rive alting ud af det, og sætte ind igen (altså billedligt talt!) og det er godt på vej til at lukkes - som det plejer med hans "magiske" hænder! Han kommer og fortsætter imorgen...

Men... Fra det glædelige til det hyggelige... I søndags var vi på kræmmermarked - mor, far og jeg. Hyggeligt! Og jeg fik købt en masse gode ting. Min mor var så sød at stikke mig en 50'er på vej derind!

Og hvad fik jeg så købt?
Jo! En julebog med "Lille Dracula" (som jeg holdt meget ud af som barn, og som jeg har tænkt mig at give videre til min storesøsters stakkels barn, når det engang bliver aktuelt - hvilket der ikke er nogle planer om, udover at de gerne vil have børn - i modsætning til mig. Jeg begynder så småt at samle sammen til det af "klassiske" og klassiske bøger - såsom H. C. Andersen, Dennis Jürgensen, "Borte med Blæsten" og Benjamin Jacobsen). Nå. Videre. Så fik jeg fat i et bånd med "En smule Fred" ("Ein bissen Frieden" i dansk oversættelse) MED Nicole selv, dernæst en plade med selvsamme (på tysk, naturligvis...), en bog med Povl Sabroes "Frikvarterer" og så bl.a. et bånd med Tubæk Revyen 1982 (lokalrevy fra Præstø). Hold op hvor spillede de godt, allesammen. Og de ER ikke proff.! Og så var René Schiøtt, der skrev de fleste tekster, et fantastisk alsidigt skrivetalent. Jeg er dybt, dybt imponeret!!!!

Ja... I øjeblikket sidder jeg så oppe på biblioteket (Abildvængets) og skriver i dig. I walkmanden befinder sig min egen, private indlæsning af Jonas Langvad Nilssons pragtværk "Skurk" om skuespilleren Torben Jensen. Simpelthen en vidunderlig, vidunderlig bog! Den er jeg ved at være færdig med - og hvad så?

Ja. Det svar følger en anden dag. Stort knus fra

Frederik.

P.S. Førhen har jeg hørt Peter Øvig Knudsens smagfulde smaragd af et værk, "Birkedal" med et smukt Come Back til Torben Thune i indlæser-stolen...

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Nu varer det ikke længe... er publiceret 19/05-2005 16:10 af Frederik Tolstrup (Hunnies ven).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.