19 år siden

En anden løsning

Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
Sidste udstillingsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Hey now, hey now, don't d...
Camilla Rasm...
7 år siden
Så er jeg i gang med en h...
Carsten Cede...
9 år siden
Forandring
Hanna Fink (...
9 år siden
Hvem sætter temaet?
Olivia Birch...
8 år siden
sofaen eller.......
Hanna Fink (...
10 år siden
Forfald
Hanna Fink (...
11 år siden
De ligger der.
Ruth Christe...
7 år siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
Fin lørdag
David Hansen...
1 måned, 24 dage siden
Min Far er død
Poul Brasch ...
10 år siden
Mine tanker
Zein Ali (Bi...
3 år siden
Hvis jeg synes at jeg har været meget vågen om natten, og haft uro i benene og kroppen, så er det ingenting i forhold til i nat. På et tidspunkt valgt jeg simpelthen at lægge mig på en madras inde i stuen, for ikke at vække Claus !

Jeg ringede ind til lægen i går og fortalte om mine søvn problemer. Han ville ringe nogle piller ind som var et supplement til dem jeg får i forvejen, men som havde en mere beroligende/afslappende effekt. Det eneste afslappende var, at jeg havde svært ved at holde mine øjne åbne. Resten af kroppen ønskede ikke af følge med !

Guderne skal vide hvor træt jeg er ved at være af det her. Jeg er normalt modstander af piller, og varsom med hvad jeg indtager. Men når man kommer der ud hvor det hele føles uendelig og håbløs, så griber man efter hvert et halmstrå. En ting er 100 % sikker. Jeg skal ikke have flere af de piller !

André kommer hjem i dag. Hans far og jeg har byttet en weekend, og så kommer han hjem en dag tidligere end han ellers ville gøre. Den gamle skole han gik på står til lukning, og han vil gerne ud og sige farvel til hans tidl. Lærer.
Jeg gør alt for at skjule overfor ham hvordan jeg har det, da det er sikker som armen i kirken , at han vil begynde at spekulere og være bekymret for mig. Det vil så igen give udslag i hvordan han har det, og han vil blive nærtagende og pirrelig. Det er der ingen grund til af udsætte ham for !

Vi er meget overraskende blevet inviteret med mine svigerforældre i sommerhus på Anholdt. Jeg var noget chokeret over indbydelsen, men også glad for at vi ” måske ” har fået begravet stridsøksen. Vi har endnu ikke besluttet os !

Jeg må snart tage mig sammen til at se lidt anstændig ud, da jeg skal på kommunen og finde ud af sygedagpenge regler !

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget En anden løsning er publiceret 26/05-2005 13:58 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.