19 år siden

Far

Hundrede af dem
Poul Brasch ...
6 år siden
Dagene der forsvandt som ...
David Hansen...
3 måneder, 18 dage siden
Sommerferie i Danmark
Marie-Christ...
7 år siden
I dag skulle det være.
Hannah White...
8 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
7
Halina Abram...
6 år siden
Aaaangst!!!
Camilla Rasm...
16 år siden
Onsdag
Hanna Fink (...
10 år siden
Gud hader dig, og især mi...
Kasper Lund ...
8 år siden
Lodret vask med rivejern
Victoria Wan...
8 år siden
Tanker, om mig, livet, nu...
PernilleBB
2 år siden
Beskæring af roser
Hanna Fink (...
11 år siden
Barndomsdrømme - Kasper L...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hmm igår var jeg med min far og mor på sygehuset åååå ja de ridder absolut ikke den dag de sadler, min far venter nu på indkaldelese til skaning for helt at få styr på hvor meget kræftsvusten i højre nyre har bredt sig.

men de mener der er nogle knuder i lungerne også når han så engang er blevet skannet skal han til samtale på sygehuset d 1/7 hmmm det er jo om en hel måned.

Lægen sagde gentagene gange at det ikke var sikkert min far skulle i helbredene behandling pga han er for syg til at klare det, åååå et par gange sagde han at hans umiddelbare vurdering var at han ikke troede min far ville blive tilbudt helbredende behandling.

Hmm nå men min Far og mor lyder ikkke til helt at have tabt håbet, inde i mig jaaa hvad findes der indeni fællder løsnende tårer forsøger at overbevise mig selv om at døden ikke gør ondt.

Får masser af gode snakke både med far, mor, kæreste mine søskende ååå min moster ååå ja det tømmer mig hver gang føller mig glader hver gang.

Det regner vildt udenfor nu åå det er ikke helt godt når jeg sidder her på mit job for i aftes tog jeg tagrykningen af sommerhusets tag rensede tagpladerne så de er klar til malling ååå en ny tagrykning kan monteres.
i morges satte jeg 2 skåle frem for at indfange regnvand der dryppede ned i stuen.

så har jeg fået lavet en Hindbærsti langs sydenden af min sommerhusgrund hvor et tæt bælte med hindbær på 6x40m truer med at brede sig til hele grunden nu har jeg så lavet en sti igennem ved at rykke hindbær planter op den snor sig lidt gennem buskaset udenom mindre træer jeg gerne vil bevare.

Kan i alle have en rigtig god aften.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Far er publiceret 31/05-2005 16:11 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.