19 år siden

Endnu en dag

Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Merhaba, online-ulve
Camilla Rasm...
9 år siden
Dagen jeg gav op
ToreB
6 år siden
Efterdønninger
Hanna Fink (...
10 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Rich's og kaffebønner bla...
Camilla Rasm...
9 år siden
Markedspladsen.
Ruth Christe...
7 år siden
Og patterne er blevet læn...
Neola
3 år siden
Jeg ønsker mig ord - nye ...
Olivia Birch...
9 år siden
Desværre.....
Halina Abram...
6 år siden
Sommerbuket
Hanna Fink (...
10 år siden
Skoddag
Suree Lio (L...
11 år siden
Højskoleophold.
Hanna Fink (...
8 år siden
Kvinders sanser og mænds ...
Racuelle Hei...
9 år siden
Spaden, og Distortion - K...
Kasper Lund ...
8 år siden
S-tog
Tine Sønder ...
10 år siden
Hvad vil du være?
Marie Martin...
10 år siden
Kaos tur hjem...
Anastasia
12 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Øde strand - tidlig morge...
Mikala Rosen...
14 år siden
Om sorgen...og post-weddi...
Sylvia Ebbes...
10 år siden
Brunkager
Hanna Fink (...
9 år siden
Har leget lidt med comput...
Poul Brasch ...
10 år siden
Hejsa måske er det bare på tide få skrevet lidt der er sket så ufatteligt meget gennem den sidste uges tid.

Sidste weekend i kbh til begravelse lige siden har jeg haft føllelsen af at have døden med som en skygge ved min side, faktisk tror jeg ikke døden gør ondt kan snakke om positiv tænkning at selv om en person forsvinder til dødsriget kan man gå med tanken i sig selv sadig at have vedkommende ved sin side komunikere på et andet plan.

I tirsdags fik min far dommen kræft i lunger og nyre jeg modtog dommen på mit job ååå følte mig dårligt istand til at åbne broklappen sek efter fandt mig selv stående efter broåbningen i staver og opdagede pludselig jeg ikke havde kørt bummene op så trafikken igen kunne glide uændret.

Tirsdag aften var jeg hos min far og mor dejligt at se de lignede sig selv trods den alvorlige medelelse.

De går hjemme rydder op i deres liv da de inden dommen havde planner om at sælge deres landejendom flytte til mindre hus i byen.

10 feb, gik min far til lægen han havde på det tidspunkt mistet sin energi apetit åå tabt sig 5 kg, tjaaa så skulle det danske sundhedsvæsen altså bruge godt 3 md inden de fandt årsagen til min fars træthed mm. 3 måneder hvor han kunne have været i behandling 3 måneder hvor han til stadighed er blevet svager. Nu tabt 15 kg og bliver forpustet når han skal tage tøj på, sover eller hviler store dele af dagen.

Trods alt ser livet ud til at gå langt lettere for mine forældre end man skulle tro, mor ryder op i husets hjørner og gemmer finder ting fra hele deres liv der ligger overalt i huset de har boet i siden 1960, (huset hvor jeg er født) Sidst jeg var der sad de med FDF-bladet "Glimt" fra nov 73 hvor min søster og andre ansigter fra min fdf tid var på forsiden, minder liv.

Imorgen skal jeg så med min far og mor på sygehuset ved ikke hvad der skal ske men ja det er vel NU der skal tages stilling til om far skal i behandling eller smertelindres.

Nå nu til noget andet selv om jeg faktisk tror oplevelsen kom pga ugen der gik.
Lørdag skulle jeg til Skagen og være hundedommer, jeg skulle være i skgen kl 07 åå havde fået den skøre tanke at jeg jo kunne tage ud på grenen hvor bølgerne mødes opleve solopgangen, måske gjode jeg det netop pga af ugen fordi jeg ønskede få den oplevelse mens jeg er her åååå ja hvornår er det tid.

Oplevelsen på grenen var fantastisk lette byger gled ind over grenen som føltes så lette man ikke blev våd ååå derude i horisonten over havet mod nord var himlen helt klar ååå solen åbnede øjenlåget kl 04.32 derude på spisen 5 m fra havens møde stod en andelignene fugl med skjult hals og næb åå sov.

Jeg gik helt tæt på ønskede se fuglen bestemme dens art, men den var fuldkommen ligeglad min hund lå 4 m fra fuglen mens jeg gik helt tæt på rundt om den helt tæt på kunne se dens åndedræt ååå der stod den vippede let i vinden.

Nu får jeg tanken at den fugl måske meget er som min far en som bare er finder sig i livet omkring ham hviler meget i sig selv ååå ja virker altid helt i ro på mig ååå ja der stod han sååå solen stod op til endnu endag.

Kl er imorgen kan i alle have en rigtig god dag solen står op omkring 05.30 håber nogen vil opleve dagen med mig.

SES Peter

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Endnu en dag er publiceret 30/05-2005 00:02 af Peter.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.