19 år siden

"farvel til barndommen"

Skriveblokering og psykos...
David Hansen...
3 måneder, 22 dage siden
I'm not perfect and I kno...
MysteriousGi...
11 år siden
Ferie
Hanna Fink (...
9 år siden
Luftforandring.
Neola
3 år siden
19-03-17
Hannah White...
7 år siden
Første indlæg og ny tid
Miriam Lidbe...
6 år siden
Hyggedag
Josephine Lø...
9 år siden
Brug dit hjerte som telef...
Christalavis...
7 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Jeg gør det snart
H.P Moeller
7 år siden
i bad med Noa
Peter
8 år siden
Kursus
Hanna Fink (...
9 år siden
Hr Solsort
Peter
8 år siden
Min drømmedagbog! Del 1.
Winnie Leth ...
8 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Kære natbog (VII)
Olivia Birch...
9 år siden
Lana Del Rey
Christacia
11 år siden
Godt Nytår
Hanna Fink (...
4 år siden
En regnfuld og blæsende n...
Michala Esch...
14 år siden
feber
Kenny Raun (...
9 år siden
Sulten?
Kellany Bram...
11 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Human tetris
Tine Sønder ...
11 år siden
Fransk gummi
Tine Sønder ...
10 år siden
Stress stress stress!
Skal op i oldtidskundskab på tirsdag. Har ikke rigtigt nået at læse noget som helst endnu.
Skal aflevere tre siders lang ansøgning oversat til engelsk inden onsdag. Er ikke halvt færdig endnu.
Skal flytte lørdag. Er ikke begyndt at pakke endnu. Hmm...tegner der sig mon et mønster? HVORFOR skal jeg gøre alting i sidste minut? Får en rigtig rigtig travl dag i morgen.
Har jeg nu også haft i dag. Stod tidigt op (9.30), mor kom med rundstykker, og så igang med at rydde garagen for flyttekasser med gammelt legetøj, noget blev smidt ud og langt det meste blev stillet frem så hele vejens børn ( der kom vist 6 ialt) i løbet af dagen kunne komme og kigge og købe det, som de havde lyst til.
Vi fik vist solgt for omkring 160 kroner i alt...Ikke helt dårligt, især ikke, når jeg allerde har glemt, hvad det er vi har solgt, det har altså ikke været noget som stod mig særlig nært.
Kun mit gamle dukkehus var en lille smule hårdt at give slip på. Solgte det til en ældre kvinde. Tror hun ville give det til sit barnebarn eller noget. Hun fik både hus og pose med tilhørende møbler og dukker osv for en 50'er. Fortryder at jeg ikke solgte det for lidt mere. Fortryder faktisk lidt, at jeg i det hele taget solgte det. Men sådan er det.
Har stadig et par kasser med ting, som jeg vil gemme til jeg selv får børn engang...
Brugte det meste af dagen på loppemarkedet, bortset fra en time, hvor jeg var nødt til at hvile mig pga. menstruationssmerter ( puhh de kan være slemme nogengange!) Der blev heller ikke meget hvil over det, for havde så ondt at jeg var lige ved at tude over det...Pisse træls...

Sidst på eftermiddagen kom to veninder over og så forsøgte vi at få læst og diskuteret noget old. Først gik vi dog lige ned på tanken for at købe masser af chokolade til at hjælpe på mine smerter, chokolade er altid godt :)

Vi sad hele aftenen ved køkkenbordet og prøvede at få lidt overblik over det, kopierede nogle noter fra hinanden og snakkede ellers bare. Jeg blev nu ikke meget klogere. Blev nærmere mere stresset og forvirret ved at indse, hvor meget jeg egentlig mangler at lære.
Det er virkelig deprimerende ikke at have haft en ordentlig lærer, som kunne skrive noter og gennemgå teksterne i dybden osv...men sådan er det jo bare.

Glæder mig bare til på tirsdag, til det møg-old er overstået. Og så har jeg fødselsdag onsdag, hvor jeg kan tillade mig at slappe af. Det bliver bare dejligt :)
Lige nu ligger jeg og har møgondt i maven og burde med det samme få den ansøgning ud af verden, men har simpelthen ikke kræfter til det. (Hvis der er nogen, der har lyst til at oversætte to sider fra dansk til engelsk så må I endelig gerne skrive til mig :))

"The guy" skrev igår og spurgte, hvordan det var gået med min eksamen. Han er nu sød. Vi skrev en del frem og tilbage. Jeg spurgte, om han havde planer for weekenden ( og gav ham dermed muligheden for at skrive tilbage og spørge mig, om vi skulle finde på noget, men det gjorde han ikke) Han skrev tilbage om alle sine planer osv, og det var det. Men stadig, bare det, at han skriver til mig, er vel et godt tegn, det er også fint nok at tage det stille og roligt. Og ingen af os har alligevel rigtig tid til at ses. Så det er vel godt nok...tror jeg...

Hmm. Tror jeg vil sove nu. Og så tidligt igang i morgen. Ses.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget "farvel til barndommen" er publiceret 29/05-2005 23:44 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.