19 år siden

skal lige have den sidste vrede ud!

Jeg håber din kynisme gør...
Ansu Orheim ...
1 måned, 15 dage siden
Stine og mormor.
Ruth Christe...
7 år siden
!tdnevmO
Camilla Rasm...
15 år siden
Tegning
Jette Peters...
8 år siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
Måske nattøjsdag
Hanna Fink (...
11 år siden
Hvor blev mit af?
roed
11 år siden
Dagen tiltaget 5 timer og...
Hanna Fink (...
10 år siden
Undervisning
Hanna Fink (...
11 år siden
Mette og musik
Halina Abram...
6 år siden
Misforstå mig ret:
Christian Ba...
9 år siden
Dyssocial og Narcissistis...
Ida H. Celan...
11 år siden
Den onde nydelse
Regitze Møbi...
10 år siden
ENGLE ET SMUKT SYMBOL
ingelnielsen
11 år siden
Skøn sommer og smart syma...
Michala Esch...
14 år siden
Dagen i dag er tiltaget m...
Hanna Fink (...
11 år siden
Felicidad mi amor! Felici...
Camilla Rasm...
11 år siden
Gud hvor jeg glæder mig til at komme væk fra Danmark og mine trivielle hverdags-ligegyldige-lorte-problemer, og ned og lave noget meningsfyldt.

Har skrevet med D. her til aften. Er blevet møgforvirret i mit hoved. Nu kan jeg ikke finde ud af, om det virkelig er ham, der er et svin, eller om jeg bare er paranoid og halv-psykotisk?
Jeg tænker bare over...altså...hvad havde jeg forventet? kunne det må nogen måde have endt godt?
Det der pisser mig af, er at han skrev, at jeg måske ikke betød lige så meget for ham, som jeg havde håbet på. Hvad er det for noget pis at skrive? Hvis jeg ikke betød noget for ham, hvorfor helvede havde han så sex med mig? Men nu er jeg dum...han er jo en dreng... Og jeg er dobbeltmoralsk. For et eller andet sted, så har han jo heller ikke betydet så meget for mig. Det er som om jeg har prøvet at tvinge noget betydning ind i vores forhold for at give det mening. Hvor det, jeg egentlig bare har søgt, har været noget tryghed. Giver det nogen som helst mening? Har bare haft behov for at have en at være tæt på, en som kunne holde om mig, fordi det har været nogle underlige, stressende måneder og jeg har følt mig meget alene med det hele.
Men jeg har jo ikke været vildt forelsket i ham. Det kan jeg ikke have været. For ville jeg så ikke være ked af, og synes at det ville blive hårdt, ikke at skulle se ham i fem måneder? Og det er jeg ikke. Jeg er bare sur over ikke at få en ordentlig afslutning. Og det er jo mig selv, der har ødelagt chancen for det. Men på den anden side. For mig ville det ikke være en ordentlig afslutning, at han dukkede op hen af formiddagen og sagde: du må have en god tur, hej hej. Argh jeg ved det ikke. Hvorfor skal det være så kompliceret...og hvorfor gør jeg det så kompliceret. Når jeg kommer hjem igen, så gider jeg ikke det her med fyre. Det er fint nok at være sammen med dem og kysse lidt en aften, men så må det også være det. Så er der ingen, som når at lægge noget dybere i det. Hvadenten det er der eller ej.
Det er åbenbart det nemmeste for alle.

Noget værre fis jeg har fået skrevet i aften. Ligegyldigt lort. Og jeg er ligeglad. Lader bare være med at lave linjeskift i det, så er der alligevel ingen, som gider læse det ordentligt.

Nu vil jeg bare afsted. Væk fra det hele. Ned og finde en anden mening med livet. Jeg glæder mig.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget skal lige have den sidste vrede ud! er publiceret 24/08-2005 23:16 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.