19 år siden

Forbandede idiot!

Rygestop
David Hansen...
2 måneder, 18 dage siden
Et skridt nærmere
Liza Abildsk...
9 år siden
Kaos, vrede og kærlighed
Line Ley Jen...
4 år siden
Haiku digte skrives i nut...
Syrene Hvid
5 år siden
Udstilling i Havnsø Havn.
Hanna Fink (...
9 år siden
Velkommen, efterår!
Josephine Lø...
9 år siden
Lidt af hvert
Hanna Fink (...
10 år siden
Hopeless..
MysteriousGi...
12 år siden
Ferieafslutning
Hanna Fink (...
10 år siden
Lidt om livet.
Hanna Fink (...
7 år siden
Fjerde bog, næsten færdig...
JesperSB
2 år siden
Tredje bog færdig
JesperSB
3 år siden
Skriver bare lige kort. Får besøg af nogle veninder om lidt. Skal jo lige nå at ses med alle de vigtigste, inden jeg rejser.
Er så rasende sur på D.!
Han sagde, da vi var sammen i sidste uge, at vi da skulle være sammen fredag aften, for at få sagt ordentligt farvel, og han sagde også, at vi jo nok godt kunne nå at se hinanden et par gange inden da også. Men da jeg så skriver til ham igår, for at høre om vi skal ses her onsdag el. torsdag, så får jeg en sms tilbage, hvor han skriver, at han er optaget onsdag og torsdag og skal til fest fredag. Men at vi da måske kan ses fredag formiddag eller sådan noget. Ej men bare fedt! Du kan simpelthen lige presse mig ind i dit travle skema fra 10-11?? Tusind tak!Forbandede idiot!!
Ved ikke, om jeg overreagerer. Det er bare det med, at jeg altså rejser væk i fem måneder, og at han så ikke engang kan droppe én enkelt fest for min skyld. Plus at han jo sagde i sidste uge, at han gerne ville være sammen med mig. Lige nu føler jeg, at den eneste grund til, at han sagde det den aften, var for at sikre sig, at jeg ville have sex med ham. Jeg føler mig så dum og naiv. Hvorfor skal alle de fyre, jeg møder være nogle svin? Forstår det ikke.
Det er lidt komisk, men lige nu kan jeg virkelig virkelig godt forholde mig til den der "Fuck dig" sang med Ana Johnson eller hvad hun hedder. En sang, som jeg ellers ikke har givet meget for...
Jeg skrev til ham, at han måske bare var en idiot og havde været det hele tiden og at det bare var surt, at jeg først havde indset det nu... Han har ikke svaret.
Nå veninden er kommet. Smutter..

Jeg burde måske være ligeglad, rejser jo alligevel. Ville bare så gerne have en ordentlig afslutning på det.

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Forbandede idiot! er publiceret 24/08-2005 18:59 af wolf_eye.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.