19 år siden

Søde vindruer og sprøde æbler

Det at blive mand
Ace Burridge...
11 år siden
8 års fødselsdag.
Peter
10 år siden
4 år føles som i går.
Jønsse
7 år siden
Møde med Mette
Halina Abram...
6 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Sidste Brev til Mor
Fru Flohr
1 år, 4 måneder siden
Tilrettet sofabord
Peter
9 år siden
På vej mod overfladen
JetLi
2 år siden
I dag har jeg samlet vuggen. Måske er ordet samlet en overdreven betegnelse, da det ikke krævede andet værktøj end en svensknøgle, og det måtte gemalen hjælpe mig med. Han har trods alt flere kræfter end jeg. Mine håndled er begyndt at være ret ømme og jeg kan ikke løfte det ret meget uden at det gør ondt.
I morgen skal jeg til jordemoder, og jeg har et par ting jeg skal have spurgt om. Er ret spændt på fosterskøn, altså hvor meget hun vil skønne dets vægt til, og også om babyen er sunket ned i bækkenet. Det tror jeg så ikke den er, da min mave stadig sidder ret højt. Den har ligget i hovedstilling i en månedstid nu.

For at vende tilbage til vuggen, så står den lige her ved siden af mig nu. Der er både lagt gummilagen og sengetøj på. Det bliver den lilles første seng, til den vokser ud af den og skal sove i tremmesengen.
Far har bestilt barnevognen nu, så den kommer vel i løbet af et par uger. Puslekommoden kommer på fredag. Det er dejligt at der er styr på det vigtigste.
Jeg tog mig ellers noget af en tudetur i dag, da det seglgarn der skulle ind i løbekanten i himmelstoffet (eller hvad man nu kalder det), drillede noget så voldsomt. Jeg havde lyst til at skrige og trampe i gulvet af raseri, og samtidig følte jeg mig magtesløs og uduelig. De hormoner! :D

Men nu kalder sengen derinde...Godnat! :)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Søde vindruer og sprøde æbler er publiceret 31/05-2005 23:22 af str-ponzz.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.