19 år siden

Planlægning

Stilhedens tanker.
Line Ley Jen...
9 år siden
Sønderborg ugeavis ultimo...
Martin Micha...
4 år siden
Kun ti dage til konfirmat...
Michala Esch...
6 år siden
Xhristmas fxxx special
Martin Micha...
4 år siden
Pigsen
Poul Brasch ...
10 år siden
Lange dage giver lange pa...
Neola
3 år siden
Sæsonpræget spisevaner 24...
Anna Gammelg...
1 år, 7 måneder siden
Gladiator skrivekursus?
Ida Hansen (...
5 år siden
køb Bananer
Ruth Christe...
7 år siden
Tanker
Racuelle Hei...
6 år siden
De sidste par dage har jeg været sofa vælger, og ikke orket at gøre dagens gode gerning. Kvalme og hovedpine har været dominerede, og dagene har føles uendelige lange. Men når man ser bort fra det, så har det været meget hyggelig med en hund liggende ved mine fødder og en kat på maven ;-)

Jeg er begyndt at skrive huskeseddel til vores mini ferie. Selv om det kun drejer sig om få dage så har jeg erfaret, at selv små ting i hverdagen kan blive uoverskuelige. Jeg håber så inderlig at jeg får nogle gode dage, og ikke må trække mig tilbage fra omverden ! Vi tager af sted fredag i næste uge, og kommer hjem igen mandag.

Vi skal have de 2 mindste af Claus´s drenge med der over. De skulle have været af sted under alle omstendigeedder, men der er ingen grund til at ex konen kører dem til færgen når vi også er inviteret.

André skal til sølundfestival i morgen, og Claus skal spille golf i Jels. Jeg håber at meteorologerne har set forkert i deres beregninger vedr. vejret !

Jeg er lidt skuffet, og måske også såret over at jeg ikke høre eller ser mere til Michelle end jeg gør. Jeg kan godt forstå at hun ønsker at være sammen med hendes kæreste inden han skal af sted, men det koster ikke mange kroner at ringe og sige hej engang imellem.

Jeg vil i gang med min etape opvask ;-)

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Planlægning er publiceret 03/06-2005 10:48 af Turid Nielsen (Tasma).

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.