19 år siden

Krøller eller ej.

Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
Arbejdet kalder - Kasper ...
Kasper Lund ...
8 år siden
Hold kæft og vær smuk og ...
Maria jayash...
1 år, 1 måned siden
Guppy, vintertid, stjerne...
Mikala Rosen...
11 år siden
Julestemning
Ruth Christe...
7 år siden
12.09.2016
Marianne Mar...
7 år siden
Lykken er en svinerøv
Regitze Møbi...
9 år siden
13 dag på fyldepennen. Er...
Gaffa Brandt
11 år siden
Bornholm, Bornholm, Bornh...
Michala Esch...
15 år siden
Hvis jeg havde tid.
Jytte Westen...
10 år siden
Søndag eller syndedag ?
Michael Nevs...
6 år siden
Pyha, nåede at få lavet pas i dag. Og på biblioteket for at låne Dan Browns Engle&Dæmoner, som var kommet hjem til mig. Hold da op den glæder jeg mig til at læse! hvis den er lige så god som hans første. Har også tre andre bøger jeg egentlig burde læse først mht. afleveringstiden, men den kan være at den her bliver nødt til at springe køen over.
Jeg fik lavet krøller i søndags, det får jeg en gang imellem, for at få noget fylde i håret. Fik det lavet sort og billigt, men er altså heller ikke helt tilfreds med det. Der er mange totter der slet ikke krøller, men tror mest det er mig selv der ligger mærke til det. Nu var det en jeg kendte der lavede det, så jeg vil simpelthen ikke brokke mig. Det vill jeg nok heller ikke gøre, selvom jeg havde givet 900,- for det ved frisøren, for sådan er jeg nemlig.
M er lige nu ude og køre studenterkørsel, og jeg er lidt nervøs, kunne høre på hans stemme at han var meget fuld for 2 timer siden. Og han laver nogle gange nogle dumme ting når han er det...så jeg prøver at styre mig selv og ikke være den sippede kæreste...men har allermest lyst til at skrive til ham, at han skal passe på og om han ikke vil lade være med at drikke alt for meget. Her vil nogle af jer (navnligt dem af hankøn) måske protestere og mene at jeg skal lade ham have det sjovt og drikke hjernen ud, men sandhed er at han ikke er særlig behagelig når han er fuld, hverken overfor mig eller andre...........Tror jeg skriver til ham, det er vel heller ikke så slemt at bekymre sig om dem man holder af er det!?

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Krøller eller ej. er publiceret 16/06-2005 18:27 af Berta.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.