19 år siden

Ih altså suk

Guldbryllup
Hanna Fink (...
5 år siden
ægte skriveglæde
Jette Peters...
7 år siden
Selvudvikling et moderne ...
Bella Donals...
7 år siden
Hurry up!
Julie Vester...
10 år siden
En bid af hverdagen.
Hanna Fink (...
3 år siden
Sommerregn
Regitze Møbi...
9 år siden
Længe oppe.. :-)
RachelBlack
10 år siden
No name girl
8 år siden
Endnu en - Kasper Lund
Kasper Lund ...
7 år siden
Er kreativt værksteder me...
Simone Reinh...
1 år, 1 måned siden
Ikke så halt længere...
Mikala Rosen...
15 år siden
Jeg kommer her for sjældent :-(
Der sker så meget her og ville gerne fortælle om det, emn det kniber at rumme det hele. Jeg har bare mødt manden, h am fra min sidste dagbog.
Ja det er stadig hot eller hottere eller hvad man nu siger. Han gør alle de rigtige ting og det er sin sag med sådan en sær kæreste som mig.
I mandags havde jeg en rigtig dum dag på arbejde. Det fortalte jeg ham og da jeg kom hjem havde han været forbi med blomster, bare for at muntre mig op. Ih suk, tænk at blive så befippet over en buket. Jeg bryder mig normalt ikke om at få blomster, ved ikke hvad jeg skal stille op med dem, men disse her var lige det jeg trængte til.Han er da for skøn :-)
Hans bedste egenskab er uden tvivl at han kan sætte mig på plads, ikke at jeg fortæller ham det, man har jo sin stolthed, men han forstår at holde mig nede, så jeg ikke bliver for kæphøj og dominerende, uden tvivl lige det jeg har brug for.
Så det er stadig hot, men også hårdt, tænk ikke at kunne kontrollere sine følelser, at længes så meget efter et andet menneske, at man er villig til at køre 160 km bare for at se ham et par timer.
Det troede jeg aldrig jeg skulle prøve, men han gør et eller andet ved mig, som bare virker og det er så anderledes end alt andet.
I dag har han fødselsdag og jeg ville så gerne give ham den perfekte gave, men altså øv det er svært. Endte op med at købe en bil til ham i Fætter BR, sådan en lille smart en. Det ville jo være den perfekte gave, hvis bare den havde den rigtige størrelse....

God dag til alle

Skriv kommentar

Dagbogsindlægget Ih altså suk er publiceret 18/06-2005 09:26 af salinas.

Log på for at skrive en kommentar til denne dagbog. Har du ikke allerede en profil kan du oprette en helt gratis.